Revija golova i šansi na utakmici 6. kola, na kraju domaćin osvaja sva 3 boda!

U 6. kolu Pomoravske okružne lige ekipa Sloge na svom terenu dočekala je ekipu Juhora (Glavinci). U dosadašnjem delu sezone domaćin u ovom susretu je uspeo da osvojio šest bodova, dok je gost osvojio jedan više, odnosno sedam. Meč je odigran u selu Voljavče, mesto u kojem je rođendan legendarni golman Crvene Zvezde i reprezentacije Zvonko Milojević.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga između dve ekipe. Nije bilo preterano zanimljivog sadržaja sve do 20. minuta.

U 20. minutu odličnim udarcem iz slobodnog udarca Nebojša Življević postiže gol i dovodi domaćina u vođstvo. Posle postignutog gola domaći igrači su krenuli sa igrom koja ih je krasila i u prethodnim kolima.

Nešto ofanzivnija igra domaće ekipe posle postignutog gola dovela je do toga da gosti mogu da priprete golu koji je u ovom meču branio Stojković.

U 37. minutu Vasić Stefan postiže gol za izjednačenje na ovom meču. Posle primljenog gola domaća ekipa je psihički pala, gosti su imali igru koju nisu uspeli da realizuju još jednim golom do kraja prvog poluvremena.

Sve je izgledalo da će se na odmor otići sa rezultatom 1:1, da to ne bude tako postarao se strelac prvog gola za ekipu Sloge.

U 44. minutu posle odlične solo akcije popularni Žuka postiže svoj drugi gol na meču i postavlja konačan rezultat prvog poluvremena na 2:1 u korist svoje ekipe.

U drugom poluvremenu gost ide na sve ili ništa, totalna ofanziva igrača Juhora otvorila je dosta prostora domaćinu da ugrozi njihov gol preko kontri i polukontri.

U 50. minutu jednu takvu priliku koristi opet ko drugi neko glavna zvezda na ovom meču, Žuka matira golmana Jevremovića i overava svoj HET-TRIK na ovom meču.

Do kraja susreta gostujuća ekipa se nije predavala, nastavili su sa igrom koju su forsirala tokom čitavog meča što je rezultiralo novim golom.

U 59. minutu posle kontatka u 16 metara domaće ekipe sudija Mihajlović dosuđuje kazneni udarac u korist gostiju. Precizan sa „kreča“ bio je Arifović David.

Do kraja meča nizale su se prilike na obe strane, bilo je odličnih šansi za postizanje gola ali obe ekipe nisu bile najspretnije u završnici.

Na kraju meč je završen rezultatom 3:2 (2:1) u korist ekipe Sloge, treba napomenuti da su utakmice između ova dva kluba u prethnodnim sezonama bile dosta uzbudljive i interesantne, što se može reći i za ovaj meč koji je bio neizvestan do poslednjeg zvižduka sudije.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.