Jedinstvo promašivalo, Železničar pogađao i odneo 3 boda, navijači obe ekipe za DESETKU!

U 4. kolu Podunavske okružne lige ekipa Jedinstva iz Krnjeva je na svom terenu dočekala Železničar (Kusadak). U prva tri kola domaćin u ovom susretu je uspeo da osvoji 4 boda, dok je gost sakupio 6.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga između dve ekipa. Prva zanimljiva situacija na meču desila se kada je Pržić postigao gol za domaću ekipu, ali je sudija poništio gol zato što je Pržić do ove prilike došao usled prekršaja nad gostujućim igračem.

U 26. minutu napadač gostiju Milanov Milan koristi zbunjenost odbrane domaćih i postiže prvi gol na ovom meču.

Do kraja prvog dela desila se još jedna nesmotrenost igrača domaće ekipe, gotovo pa preslikana situacija kao pod prvog gola samo je ovog puta strelac bio Tacković Veljko koji je svojim golom postavio konačan rezultat prvog dela igra od 2:0 u korist gostujuće ekipe.

Početkom drugog poluvremena ekipa Železničara je svesno prepustila posed domaćim igrača što ih je umalo koštalo primljenog gola. Nikola Jovanović je imao 2 odlične prilike za postizanje gola ali ih nije realizovao. Prvo je bio najviši u skoku nakon kornera ali je defanzivac počistio loptu na staivi. Zatim je Bekčić uspeo da ga odlično uposli dubinskom loptom, ali je Jovanović usled loše procene loše hvata polu-volejem.

Posle nekoliko promašaja domaćih igrača, kao što to obično bude u fudbalu stiže kazna na drugoj strani terena. Posle udarca iz ugla lopta pada u pet metara gola koji je u ovom meču branio Cvetković, igrač gostiju Milojević Predrad trzajem noge šalje loptu u mrežu i uvećava prednost svoje ekipe na tri gola razlike.

Na kraju se meč završio rezultatom 3:0 u korist gostujuće ekipe, igra tokom celog meča je bila tvrda, sa dosta prekida što pokazuje i statistika žutih kartona kojih je na ovom meču bilo pet.

Treba napomenuti da je u ovom susretu publika bila na zavidnom nivou. Domaći navijači su uz pomoć rekvizita stvarali su atmosferu na kojoj bi mogli da zavide mnogi klubovi iz viših rangova takmičenja. Kada je reč o gostujućoj publici iskoristio bih jednu prostu reč za opis njihovog ponašanje pre-posle-nakon meča a to je „GOSPODSKI“. Sve smeće za sobom bilo je pokupljeno od strane navijača Železničara i posle meča su gospodski pozdravili domaću publiku!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.