Pobeda opravdala ime i osigurala 3 boda, gosti moraju bolje ukoliko žele da osvoje bodove!

U 4. kolu Nišavske okružne lige ekipa Pobede (Rusna) je na svom terenu ugostila FK Polet iz Radevca. U prva 3 kola obe ekipe se nisu proslavile, domaćin u ovom susretu je uspeo da osvoji 2 boda, dok je gost na ovaj susret došao sa zalihom od jednog boda posle 3 meča.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, obe ekipe su pokušavale da pasevima spoje svoje napadače sa golom protivničkog tima.

Jednu takvu priliku iskoristili su domaći igrači. U 7. minutu golom Knežević Igora ekipa Pobede dolazi u vođstvo. Rani gol i igra obe ekipe u prvih 20 minuta su bili jasan pokazatelj da će ovo biti meč sa mnogo golova.

U 29. minutu gostujuća ekipa uspeva da preko Petrović Stefana dođe do izjednačenja.

Posle primljenog gola, domaći preuzimaju posed, stvaraju šanse i igraju mnogo ofanzivnije što je dovelo do još jednog gola do kraja poluvremena. U 33. minutu strelac za ponovno vođstvo domaće ekipe bio je Tasić Ilija. Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao i glasio je 2:1 u korist domaće ekipe.

U drugom poluvremenu videli smo sličnu sliku kao i od početka meča, nizali su se napadi domaće ekipe, bilo je samo pitanje vremena kada će pasti novi gol u mreži gostiju koju je na ovom susretu branio Nedeljković Danilo.

Igrao se 75. minut kada je Tasić svojim drugom golom na meču povećao prednost svoje ekipe na 3:1, gol je postigao sa „kreča“.

Trener domaće ekipe Pavlović je u 77. minutu na teren uveo Stojanovića što se kasnije pokazao kao odličan potez. Isti igrač je pred sam kraj meča u 85. minutu postigao četvrti gol za domaću ekipu i time postavlja konačan rezultat meča koji je glasio 4:1.

STARTNE POSTAVE:

Pobeda: 1-Veličković; 2-Petrović; 3-Ilić; 4-Stamenković; 5-Stevanović; 6-Knežević;
7-Boraković; 8-Stojanović M; 9-Tasić; 10-Stojanović S; 11-Vasić;

Polet: 1-Nedeljković; 2-Obradović; 3-Jovanović; 4-Agatonović; 5-Nikolić; 6-Đekić;
7-Mihajlović Nikola; 8-Jovanović; 9-Marinković; 10-Mihajlović Nenad; 11-Petrović;

U sledećem kolu ekipa ekipa Pobede gostuje Radničkom iz Kočana, dok ekipa Poleta dočekuje na svom terenu Jastrebac.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.