Dobar start Oplanića u novoj sezoni!

Fk Jedinstvo iz Oplanića dobro je startovalo u novoj sezoni Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina.

U prva tri susreta fudbaleri Jednistva osvojili su 6 od mogućih 9 bodova i nalaze se na deobi 3. pozicije. Jedini poraz do sada zabeležili su na startu prvenstva od ekipe Feniksa u Rači, nakon čega su vezali dve pobede, kod kuće su savladali Šumadiju iz Sipića rezultatom 1:0, dok su prethodnog vikenda u Raškovićima savladali domaću Mladost rezultatom 2:1.

U redovima Jedinstva kažu da su zadovoljni startom ovogodišnje trke u Međuopštinskoj ligi i nadaju se da će nastaviti sa dobrim rezultatima i u nastavku prvenstva. Cilj im je da budu u vrhu svoje lige ali kako kažu ako im se ukaže prilika da se bore za ulazak u Šumadijsku okružnu ligu tu priliku neće propustiti.

Jedinstvo prvenstvo nastavlja već za vikend kada im u goste dolazi ekipa Fk Karađorđa iz Vučića.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.