Zakotrljala se lopta i u Loznici!

U 2. kolu Opštinske lige Loznica ekipa Stolice je na svom terenu u Krupnju ugostila Jadar 07.

Od samo starta meča ekipa igrači domaće ekipe su krenuli ofanzizvnom igrom, ređali su se učestali napadi domaćina i jedan takav je pretvoren u vođstvo.

Gostujuća ekipa se posle primljenog gola probudila i krenula bolje da igra ali lopta ih nije slušala u poslednjoj četvrtini terena.

Domaća ekipa je do kraja poluvremena duplirala svoju prednost i otišla na zasluženi odmor sa 2 gola prednosti u odnosu na goste.

U drugom poluvremenu Jadar je krenuo sa boljom igrom što je rezultiralo i golom u mreži domaćina, gol je postigao Ognjen Popović.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, domaćin je zasluženo slavio i pokazao da će biti jedna od ozbiljnijih ekipa u ovom prvenstvu, a gost će prve bodove morati da traži na drugom mestu.

Treba napomenuti da je meč odigram na veštačkoj travi pomoćnog terena FK Rađevac, suđenje zadovoljavajuće uz nekoliko negodovanja na obe strane po mišljenju navijača. Domaća ekipa je u ovom susretu bila bolja za jedan gol, međutim i da je na kraju meča bio nerešen ishod ne bi bilo nepravdeno.

U 3. kolu Jadar na svom terenu dočekuje ekipu Hajduk-a, dok ekipa Stolice gostuje Granitu iz Radalja!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.