Dečaci Poleta ostvarili novu pobedu, domaćin kasno krenuo da stvara šanse!

U 2. kolu druge JBPF lige pionira ekipa Karaš je na svom terenu ugostila dečake iz fudbalskog kluba Polet.

Gostujuća ekipa je bolje otvorila susret već u 3. minutu je povela preko Božić Miloša.

U 9. minutu Sekulić Luka duplira prednost Poleta i to je to što se tiče golova u prvom poluvremenu.

Početkom drugom poluvremena videlo se da je trener domaćina Horti Laslo svojim dečacima ukazao na greške u igri koje su pravili u prvom poluvremenu. Domaćin je krenuo u totalno ofanzivu na gol gostiju koji je u ovom susretu branio Paunović Luka.

Gostujuća ekipa je usled ofanzive domaćina imala mnogo prostora iz polu-kontri i kontri da postigne i treći gol na meču, jednu takvu priliku iskoristio je Sekulić Luka koji je svojim drugim golom na ovom meču povosio prednost svog tima na 3:0.

Igrač domaćih Predić Jovića u 52. minutu donosi sa „kreča“ postiže prvi gol na ovom meču za svoju ekipu i smanjuje prednost gostiju na 3:1.

Do kraja meča igralo se između dva kaznena prostora ali rezultat je ostao nepromenjen.

Obe ekipe su meč odigrale fer i korektno, domaćin je na pravi način ugostio u Jasenovu dečake iz Izbišta.

U sledećem kolu Karaš gostuje ekipi Ratara, dok ekipa Poleta na svom terenu igra protiv ekipe Plandišta.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.