BSK oslabljen nije mogao da donese bodove u Belanovce, domaćin iskoristio svoje šanse i slavio!

U 4. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Mladost 1959 je na svom terenu dočekala ekipu BSK-a (Belanovac). Do ovog meča Mladost je osvojila 3 boda, dok je ekipa BSK-a na svom kontu imala 6 bodova.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga između ekipa, gostujuća ekipa je nešto boljom igrom došla do odlične šanse već u 16. minutu koju je realizovao Azirović i time doveo BSK u vođstvo od 1:0.

U 26. minutu sudija Kocić Milan dosudio je kazneni udarac u korist domaće ekipe, precizan sa „kreča“ bio je Zdravković Danijel i prvim svojim golom na ovom meču donosi izjednačenje svojoj ekipi. Isti igrač 11 minuta kasnije postiže drugi gol na meču i donosi potpuni preokret u korist domaćina.

Rezultatom 2:1 završeno je prvo poluvreme.

Početkom drugog poluvremena igra gostujuće ekipe je bila neprepoznatljiva što su domaći igrači iskoristili kako bi uvećali prednost, gol za ekipu Mladosti postigao je Mitić Aleksandar u 56. minutu i povećao je prednost svoje ekipe na 2 gola.

Do kraja meča gostujuća ekipa je imala nekoliko izglednih šansi za postizanje novog gola koje nisu realizovane, posle jednog šuta i okvir gola bio je na strani domaće ekipe i sačuvao ih je sigurnog pogotka u njihovoj mreži.

Domaća ekipa do kraja susreta uspela je da sačuva prednost i obezbedi nova 3 boda u novoj sezoni, u gostujućem sastavu nije bilo nekoliko standardnih igrača usled ličnih obaveza što donekle može da se smatra opravdanjem za ovaj loš rezultat, ali ni to nije bilo presudno u ovom susretu, imajući u vidu da gostujući igrači nisu realizovali nekoliko izglednih prilika za postizanje gola.

U sledećem kolu BSK dočekuje ekipu Mladog Borca, dok ekipa Mladosti gostuje ekipi Veliko Trnjanje.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.