Crveno-beli se vratili na pobednički kolosek, gosti moraju mnogo bolje kako bi izbegli ispadanje!

U 5. kolu PFL Pančeva crveno-beli su na svom terenu dočekali fenjeraša lige ekipu Strele iz Ivanova. Crvena Zvezda je posle poraza u derbiju dobila šansu za iskupljenje pred svojom publikom. Ekipa Strele je bila „idealan“ protivnik za povratak na pobedničke staze.

Utakmica je počela inicijativom domaćina koja je rezultirala ranim golom. Već u 6. minutu Miljan Kojić je načeo goste i postigao gol za vođstvo svog tima.

Igrao se 8. minut meča kada je Darko Balog postigao gol za 2:0 i time dodatno podigao moral svojoj ekipi koja je igrala sve bolje i bolje.

Domaćin je već do 25. minuta vodio sa 3:0, strelac trećeg gola na meču bio je Igor Jovanov.

U 39. minutu nespremna reakacija mladog igrača gostiju Krsmanović Stefana koji je poslao loptu u svoju mrežu, rezultat na semafori bio je 4:0, to je bio i rezultat sa kojim su ekipe otišle na odmor.

U 60. minutu novi gol za domaću ekipu, strelac „petarde“ bio je Jovanović Marko.

Trener domaće ekipe je videvši da je meč jednim delom završen odlučio da uvede mlade igrače sa klupe, gosti do kraja susreta su pokušavali da ublaže poraz ali nisu uspeli.

Sudijska trojka na ovom meču u sastavu Tomaš, Mijailović i Miljušević je odlično odradio svoj posao na ovom meču.

U sledećem kolu crveno-beli iz Pavliša gostuju ekipi Vulturula, a ekipa Strele na svom terenu nastavlja borbu za bodove i izlazak iz opasne zone protiv ekipe Dolina.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.