Gost iz Uljma nekompletan nije mogao značajno da ugrozi 3 boda u korist domaćina!

U 5. kolu PFL Pančeva ekipa Doline na svom terenu ugostima je crno-bele iz Uljma. Partizan je posle pobede u derbiju do ovog kola sakupio 6 bodova, dok je ekipa iz Padine u prva 4 kola osvojila 5 bodova.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga između ekipa, domaća ekipa je prva stvorila nekoliko dobrih šansi koje nisu realizovane, golman gostiju Igor Cvijić je od samog početka meča pokazao da će on biti glavna figura u crno-belom dresu.

U 21. minutu Bančov Marjan postiže gol za vođstvo domaće ekipe od 1:0. Posle primljenog gola gostujuća ekipa je krenula otvorenije da igra što je rezultiralo i drugim golom na ovom meču. Strelac za Partizan bio je Jezdimiriović Ivan u 33. minutu posle odlično izvedenog slobodnog udarca.

Utakmica je posle dva postignuta gola postala dosta otvorenija, sa puno šansi na obe strane, gosti su zbog nespretne reakcije Jovanović Strahinje uspeli da vrate prednost na svoju stranu i da odu na pauzu između dva poluvrmena sa prednošću od 2:1.

Drugo poluvreme je počelo ranim golom domaće ekipe, u svom šesnestercu nespretno je reagovao Draškić Marko i time je stvorio priliku domaćinu da iz kaznenog udarca poveća prednost na ovom meču. Gol sa „kreča“ za domaću ekipu postigao je Kelečević Marko.

Posle primljenog i trećeg gola, gosti su posustajali polako, nizale su se šanse pred golom Cvijića koji svojim neverovatnim odbranama spasio svoj tim ubedljivijeg poraza na ovom meču.

Do kraja meča postignut je još jedan gol, gosti su morali da nose loptu do centra jer je Popović Vukašin uspeo da savlada golmana Cvijića za konačnih Dolina 4 – Partizan 1.

Treba napomenuti da je gost na ovom meču došao bez nekolicine standardnih igrača zbog privatnih obaveza, i da su na ovom meču imali čak 6 mlada igrača u protokolu!

U sledem kolu Partizan dočekuje ekipu Dolova, a domaćin na ovom susretu ide u goste ekipi Strele.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.