Lopta se zakotrljala i u Pocerini, gosti iz Svileuve odneli bodove!

U prvom kolu opštinske lige Pocerina (Šabac) odigran je susret u kome je ekipa Bojić na svom terenu dočekala Mladost iz Svileuve.

Od samog starta meča gostujuća ekipa je krenula sa visokim presingom što je rezultiralo ranim vođstvom. Strelac za gostujuću ekipu bio je iskusni Slobodan Babović.

Nije mnogo vremena prošlo od prvo gola, a golgeter gostiju na ovom meču postiže i svoj drugi gol u 19. minutu.

Domaća ekipa verovatno ne očekujući ovakvu postavku trenera gostiju Vlada Živanovića nije pronalazila svoju igru u prvom poluvremenu. Pred sam kraj prvog dela meča Ivan Vasić je golom povećao prednost gostiju na 3:0.

U drugom poluvremenu ekipa Bojića je krenula dosta agresivinije, rizikovali su više igrom na sve ili ništa i to im se isplatilo nekim delom. Usled katastrofalne greške odbrane smanjuju rezultat na 1:3, a već iz sledećeg napada i odlične akcije postižu još jedan gol i smanjuju zaostatak u odnosu na goste na samo jedan gol.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, domaća ekipa je može se reći kasno „upalila“ motore, a gosti na ovom meču su odličnom postavkom trenera Živanovića uspela da u prvom poluvremenu postigne 3 gola i ostvari pobedu u prvom kolu nove sezone.

Trener gostiju Živanović, nakon meča je istakao: ,,Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i igrom u drugom delu kada smo protivnika vratili u život. Razgovaraću sa svojim igračima, kako se loš period iz drugog poluvremena ne bi ponovio.“

U nastavku prvenstva nas očekuju jako zanimljivi mečevi i spektakli za sve ljubitelje opštinskog fudbala, u sledećem kolu Mladost na čuvenom Selištu dočekuje Rankovac iz Nakučana, prošlogodišnjeg međuopštinskog ligaša, dok će ekipa Bojića imati priliku za prve bodove u novoj sezoni na gostovanju ekipi Korman.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.