Gosti iz Sefkerina se bolje snašli, Borac ostao bez bodova!

U 2. kolu opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Borca je na svom terenu u mestu Pločica dočekala ekipu Tempa iz Sefkerin. Obe ekipe u prvom kolu upisale su poraz sa čak 7 postignutih golova na oba meča.

Od samog starta meča gosti su nametnuli svoj ritam i držali su ga skoro tokom čitavog meča. Bilo je dosta prilika za gostujuće napadače ali im realizacija u prvom delu igre nije bila na nivou.

Igra se 44. minut kada je Uroš Mladenović odlično izveo korner, a najviši u srcu šesnesterca Borca bio Darko Todorovski koji je glavom sproveo loptu u mrežu. Ništa tu nije mogao danas odlični golman domaćih Starvola.

Treba napomenuti da je domaća ekipa pre primljenog gola u 40. minutu pogodila stativu.

U drugom poluvremenu meč nije bio naručito interesantan, igrači obe ekipe nisu stvarali šanse koje bi bile vredne pomena. Domaća ekipa je iz slobodnog udarca u 81. minutu imala odličnu šansu za izjednačenje ali je golman gostiju Šiđaninu bio na visini zadatka.

Startne postave:

Borac: 1-Starovla; 4-Pavlov; 5-Grba; 6-Pavlović; 7-Stojanović; 8-Trenčić; 9-Stojanović; 10-Milenković; 11-Ahmetović; 13-Janović; 19-Mandić;

Tempo: 1-Siđanin; 2-Jovanov; 3-Todorovski; 4-Stanisavljević; 5-Janković; 6-Živković; 7-Avramović; 8-Gošić; 9-Mladenović; 10-Dačić; 11-Radomirović;

U 3. kolu nove sezone Tempo na svom terenu dočekuje ekipu Kolonije, dok Borac gostuje ekipi Budućnosti u Banatskom Brestovcu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.