Proleter pred veliki derbi odlično odigrao i osvojio sva 3 boda!

U 3. kolu Prve Niške lige ekipa Proletera iz Donje Vrežine je na svom terenu dočekala ekipu Mladost iz Lalinca, u prva 2 kola gost na ovom susretu je zabeležio 2 nerešena rezultata, a domaćin ima jednu pobedu i jedan nerešen ishod.

Utakmica je počela blagom inicijativom domaće ekipe, gosti su pokušavali da konsoliduju svoje redove i da uspostave igru ali im to nije polazilo za rukom.

Prvo poluvreme je sve do 40. minuta pokazivalo dosta šansi ispred gola gostiju, ekipa iz Lalinca je pokušavala kontrama i polukontrama ali bez završen realizacije.

U 41. minutu Mitrović Stefan dovodi domaćina u vođstvo od 1:0, posle samo četri minuta od prvog gola isti igrač šutira tik pored stative ali na sreću domaćih navijača do lopte stiže Mitić i povećava prednost domaćina na 2:0.

Na početku drugog poluvremena šef stručnog štava Ivković Milosav u igru je uveo Mitrović Filipa i to se pokazao kao odličan potez u daljem toku meča.

U 56. minutu posle velike greške odbrane Proletera gosti smanjuju rezultat na 2:1, strelac za gostujuću ekipu bio je Stanković Nemanja.

Domaća ekipa se nije „uplašio“ gol gostiju, nastavili su se napadi na gol Mladosti i jedan takav se završio novim golom, u 64. minutu Mitrović Miloš postiže gol i vraća svojoj ekipi prednost od 2 gola.

Meč se na kraju završio rezultatom 3:1 u korist domaće ekipe, domaćin je vidno pripremljeniji ušao u ovaj susret, gost je na ovom meču došao sa samo 11 igrača. Trener domaće ekipe je usled povoljnoj rezultata imao priliku da isproba i igrače koji su se nalazili na klupi kako bi znao na šta može da računa u narednim mečevima u kojima Proleter ulazi sa ambicijama da se bori za sam vrh tabele!

U sledećem kolu ekipa Proletera je opet domaćin, igra se derbi meč sa ekipom Radničkog 2020 (Knez selo), dok će ekipa Mladosti pokušati da da osvoji prva 3 boda u novoj sezoni protiv ekipe Čegar 1946 na svom terenu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.