„Serija traje“, obe ekipe su i posle trećeg kola ostale neporažene u novoj sezoni Opštinske lige Pocerina!

U 3. kolu međuopštinske lige Pocerina sastale su se ekipe Pričinović i ekipa Dobrava 2020. Obe ekipe su u prva 2 kola uspele da sakupe po 4 boda.

Utakmica samo što je počela već je pao gol. U 1. minutu domaćin na iznenađenje svih na meču dolazi u vođstvo. Posle ranog gola na meču obe ekipe su se otvorile i počele da igraju fudbal, mnogo šansi je bilo na obe strane terena, jednu takvu realizovali su i gostujući igrači, sredinom prvog dela igra gol za goste postigao je Vladimir Ilić.

Sa rezultatom 1:1 obe ekipe su otišle na odmor.

Drugo poluvreme je počelo odmeravanjem snaga, gosti su imali nekoliko dobrih prilika da naprave totalni preokret i da povedu na ovom meču ali ih nisu realizovali.

Na kraju meč je završen rezultatom 1:1, treba napomenuti da su obe ekipe ostale na terenu sa desetoricom igrača zbog dva crvena kartona, po jedan domaćinu i gostu.

Sudijska trojka na ovom meču je bila na visini zadatka.

Igrač utakmice: Vladimir Ilić – Žila! 👏👏

U sledećem kolu ekipa Praičinovića gostuje ekipi Trešnjevka, dok ekipa Dobrava i u sledećem kolu gostuje, ovog puta idu na megdan ekipi Vlašić.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.