Šumadija na „mišice“ ostvarila novu pobedu i zadržala stopostotini učinak!

U 4. kolu Prve lige Kragujeva ekipa Šumadije je na „svom“ terenu ugostila ekipu Bratstvo 1975 (Erdeč). Obe ekipe su dobro startovale u novoj sezoni, domaćin na ovom susretu je ostavio 2 pobede (jedno kolo su bili slobodni), a gost je ostvario 2 pobede i jedan nerešen rezultat. Treba napomenuti da se teren ekipe Šumadije sređuje, pa su na papiru domaćini u ovom susretu ekipu iz Erdeča ugostili u Petrovcu.

Od samog starta meč je bio sa mnogo trčanja, obe ekipe raspoložne za igru, igrači odmorni i spremni da daju svoj maksimum kako bi osvojili sva tri boda.

U 4. minutu igrač domaćih Ćosić Miloš je majstorski uposlio Milosavljevića koji je rutinski realizovao „zicer“ šansu i doveo svoj tim u rano vođstvo.

Gosti se nisu klonuli duhom posle primljenog gola, nastavila se otvorena igra sa šanasama na obe strane. U 17. minutu gostujući igrač Rašić Stefan je posle greške odbrane izjednačio rezultat na ovom meču.

Izgledalo je da će se na poluvreme otići sa dva gola, po jedan u mreži oba tima, da to ne bude tako postarao se Miloš Veljović koji posle greške golmana domaćih dovodi svoj tim opet u vođstvo i to je bio krajnji rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu obe ekipe su ušle malo rezervisanije u meč, jeste bilo šansi kao i u prvom delu ali se na gol čekalo sve do 83. minuta kada na scenu stupa Milosavljeić, udarac sa preko 35m završava iza leđa golmana gostiju i povećava se prednost domaćina na 3:1.

U 90. minutu strelac prvog gola za goste se opet upisuje u strelce i uspeva da ublaži poraz svoje ekipe.

Konačan rezultat meča na kraju glasio je 3:2 u korist domaćina. Utakmica prava takmičarska, pohvale kako za jednu tako i za drugu ekipu, sudijska trojka na ovom meču je bila skoro pa neprimetna što je za svaku pohvalu.

U 5. kolu nove sezone Šumadija gostuje ekipi Zastave, dok ekipa Bratstva na svom terenu dočekuje ekipu pobede.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.