Derbi odigran u senci „lošeg“ ponašanja gostujućih igrača!

U 7. kolu PFL-a Pančevo odigran je „večiti derbi“, ekipa Crvene Zvezde iz Pavliša je dočekala crno-bele iz Gaja. Posle uvodnih 6 kola crveno-beli su osvojili 12 od maksimalnih 18 bodova, dok je njihov večiti rival osvojio 16.

Od samog starta pravi takmičarski meč sa mnogo duela, obe ekipe su pokušavale preko poseda lopte da stignu do gola protivnika i stvore priliku za postizanje gola.

Nije bilo interesantnih situacija sve do 25. minutu kada igrač Partizana igra rukom u svom kaznenom prostoru i sudija opravdano dosuđuje kazneni udarac.

Precizan sa „kreča“ za Crvenu Zvezdu bio je Kojić Miljan koje je svojim golom doveo crveno-bele u vodstvo.

Gostujuća ekipa je pokušavala da se posle primeljnog gola trgne i izjednači, ali bez uspeha.

Do kraja prvog dela igre nije bilo prilika za gol, ali se u 44. minutu desila situacija koju treba napomenuti.

Glavni sudija na ovom meču Đaković Petar pokazuje opravdano drugi žuti karton igrači gostiju Sočanac Marku, da bi usled negodavanja i agresivnog ponašanja prema sudiji golman crno-belih dobio direktan crveni karton.

U drugom delu meča domaća ekipa je sa 2 igrača više u polju uspevala da igra ofanzivnije i opasnije po gol rivala ali bez realizacije u završnoj četvrtini terena.

Prvim porazom u sezoni gostujuća ekipa je smanjila svoju prednost u odnosu na pratioce, dok je ekipa Crvene Zvezde pobedom postala jedan od konkurenata za prvo mesto na tabeli.

U sledećem kolu Partizan dočekuje na svom terenu Potporanj, dok ekipa Crvene Zvezde igra opet na svom terenu, ovoga puta u goste im dolazi ekipa Doline.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.