Zastava brzim golovima u prvom poluvremenu osvojila sva tri boda protiv ekipe Pobede!

U okviru 6. kola Prve lige Kragujevca ekipa Pobede 1926 (Beloševac) je na svom terenu ugostila FK Zastava 1973 (Kragujevac). Posle odigranih 5 mečeva ekipa Pobede je osvojila 7 od maksimalnih 15 bodova, dok je gostujući sastav osvojio 3 boda posle 5 kola.

Meč je počeo klasičnim odmeravanjem snaga, obe ekipe su pokušavale iz poseda da stignu do prilike koja bi ugorzila gol protivnika.

Već u 6. minutu gosti dolaze u vodstvo Otović odličnim udarcem na asistenciju Živkovića dovodi svoj tim u prednost na ovom meču.

Domaći sastav je posle primljenog gola pokušavao da preuzme loptu i da uspostavi kontrolu nad mečom.

Igrao se 15. minut kada su gosti iz nove prilike uspeli da dupliraju prednost na meču, strelac drugog gola bio je Milenković a asistent je opet bio Živković.

Posle drugog primljenog gola domaći sastav je krenuo sa ofanzivnom igrom, nizali su se napadi na obe strane terena ali bez realizacije sve do 32. minuta. Tada na scenu stupa strelac prvog gola za goste i svojim drugim golom povećava prednost svog tima na 3:0.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

Posle ovakvog prvog dela mnogi navijači su mislili da ih očekuje drugo poluvreme sa mnogo golova ali nažalost ljubitelja fudbala nije bilo tako.

U drugom delu vodila se velika bitna na sredini terena, obe ekipe nisu uspele da iz malobrojnih šansi pred golom protivnika postignu gol.

Domaći sastav je uvođenjem svežih snaga sa klupe pokušao da promeni rezultat na meču ali na kraju posle sudiskog zvižduka rezultat je bio isti kao i na kraju prvog poluvremena odnosno 3:0 u korist gostujućeg tima.

U sledećem kolu Ekipa Zastave na svom terenu dočekuje tim Kutlova, dok ekipa Pobede gostuje Slaviji.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.