Ozremica na krilma Nešića do nova tri boda!

U 5. kolu opštinske lige Gornjeg Milanovca ekipa Ozremice je na svom terenu ugostila ekipu Stella Rossa. Posle odigrana 4 meča domaćin ovog susreta je uspeo da osvoji 6 od mogućih 12 bodova, dok su gosti osvojili 7.

U čvrstoj, dinamičnoj i veoma zanimljivoj utakmici Ozremica je zabeležila nova tri boda i priključila se vodećim ekipama na tabeli.

Agresivnost od samog starta isplatila se vec u 9. minutu kada Nešković svojim preciznim šutem sa 20ak metara vara golmana gostiju.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje jer je Đorđevic samo pet minuta kasnije, nakon udarca iz ugla volejom doneo egal.

Domaći su krenuli još agresivnije ali Vasović, Ivanović i Todorović nisu iskoristili povoljne šanse.

Gosti su pokušavali dugim loptama, ali odbrana Ozremice na čelu sa Dimitrijevićem, Daničićem i mladim Slijepčevićem delovala je sve sigurnije.

Slobodan udarac u 27. minutu koji je izveo Todorović, golman Mladenović kratko je odbio loptu koju topovskim udarcem iz neposredne blizine Nešković šalje pod prečku.

U drugom poluvremenu rasplamsala se igra na obe strane ali mreže su mirovale.

Najbolje prilike za Ozremicu imali su Vesković i Vasović, dok je na drugoj strani maestralne šuteve Đorđevića i Likića Šolujić lepim paradama zaustavio.

Sudijska trojka korektno je obavila svoj deo posla imajući u vidu da ima je prosek starosti 16 godina.

U sledećem kolu ekipa Ozremice gostuje Omladincu, dok će ekipa Stella Rossa dočekati tim Jablanice.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.