Grbavica i dalje neosvojiva tvrđava, Sloga upisala i četvrti put 3 boda na svom terenu!

U 9. kolu Pomoravske okružne lige ekipa Sloge (Voljavče) na svom terenu dočekala je ekipu Morave (Kočino selo). Posle 8 odigranih kola ekipa Sloge sakupila je 9 bodova, dok su gosti iz Kočinog sela osvojili jedan više, odnosno pored svog imena imaju upisanih 10 bodova.

Od samog starta meča domaćin je preuzeo inicijativu, u 10. minutu okvir gola bio je na strani gostujće ekipe i spasio je sigurnog gola u njihovoj mreži.

U 19. minutu Miletić golom dovodi ekipu Sloge u vodstvo.

Posle primljenog gola gosti kreću sa nešto ofanzivnijom igrom, stvarali su šanse ispred gola domaćina ali bez realizacije. Kako to obično biva u sportu, posle promašenih šansi na jednoj strani stiže naplata na drugoj.

U 30. minutu Miletić svojim drugim golom na meču duplira prednost Sloge i posle niza promašenih prilika gostujućeg sastava dodatno pogoršava situaciju po goste.

Do kraja poluvremena Ilija Miličević postavlja konačnih 3:0 u korist domaće ekipe i to je to što se tiče igre i golova u prvih 45 minuta ovo meča.

Od samog starta drugog dela igre obe ekipe su nastavile sa ofanzivnom igrom, gosti su krenuli na sve ili ništa dok se domaći sastav nije zadovolajvao sa 3 gola u mreži gostiju.

U 50. minutu posle dosuđenog slobodnog udarca sa oko 25 metara, Mladen Nišić preuzima odgovornost i odličnim udracem postiže četvrti gol za svoju ekipu. Rezultat na semaforu u 50. minutu je već bio velikih 4:0 u korist domaće ekipe.

Do kraja meča gosti su u 70. minutu preko Mine Radića uspeli da smanje rezultat na 4:1 i to je bio i konačan rezultat na kraju meča.

U sledećem kolu ekipa Morave gostuje ekipi Kolare, dok ekipu Sloge očekuje meč protiv ekipe Juhora.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.