Jedan gol dovoljan gostima za nova tri boda, domaćin žali za promašenim prilikama!

U utakmici 7. kola Podunavske okružne lige u Krnjevu odigrana je utakmica između domaćeg Jedinstva i gostujućeg Mladog Radnika iz Radinca. Posle odigranih 6 mečeva Mladi Radnik je uspeo da osvoji 8 od maksimalnih 18 bodova, dok je ekipa Jedinstva osvojila 10 bodova od mogućih 18.

Vođena je ravnopravna utakmica, a veća želja i fizička sprema na kraju je odlučila pobednika.

Bez mnogo šansi s jedne i druge strane terena sve do 36. minuta kada je nakon prodora Stefana Jovića na povratnu loptu natrčao kapiten gostiju Nikola Nikolić i smestio je u gol.

Posle primljenog gola domaći sastav je krenuo sa nešto ofanzivnijom igrom ali bez gola u mreži gostujućeg sastava.

Na kraju prvog poluvremena rezultat je ostao 1:0 u korist Mladog Radnika

U drugom poluvremenu trener domaćeg tima Tanasković je izmena pokušao da osveži tim kako bi uspeo da stigne prednost gostuiju.

Gostujući sastav je svesno prepustio posed domaćinu i vrebao je svoje prilike iz polu-kontri i kontri.

Domaći su imali blagu inicijativu, nizale su se prilike ali su Radinčani uspeli da se odbrane.

Na kraju Mladi Radnik je uspeo da ukorti sve nalete domaćeg sastava i osigura nova tri boda u novoj sezoni.

Zanimljivo da je od pre nekoliko kola novi golman Radinčana Dejan Ranković nekadašnji superligaški golman Sartida, Slobode iz Užica, Dubočice, Slavije iz Sarajeva. Iako je u 45 godini života brani izvanredno i na poslednje 4 utakmice primio je samo jedan gol.

STARTNE POSTAVE:

JEDINSTVO: 1-Milojević; 2-Dabić; 4-Pešić; 5-Prvulović; 6-Đurić; 7-Beklić; 8-Jašić; 9-Petrović; 10-Jovanović; 11-Pržić; 13-Zlatković.

MLADI RADNIK: 1-Ranković; 2-Dimković; 3-Maksimović; 4-Janković; 5-Petrović; 6-Stanojlović; 7-Filić; 8-Mladenović; 9-Jović; 10-Nikolić; 11-Savić.

U sledećem kolu ekipa Radnika gostuje Bačincu, dok je ekipa Jedinstva slobodna u 8. kolu Podunavske okružne lige.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.