Šumadija posle preokreta nastavlja da „gazi“ redom u Prvoj ligi Kragujevca!

U 6. kolu Prve lige Kragujevca ekipa Šumadije je na terenu u Petrovcu dočekala tim Slavije. U dosadašnjem delu sezone ekipa Šumadije ima maksimalan učinak, dok su gosti od maksimalnih 15 osvojili 10 bodova. Ekipa Šumadije svoje domaće utakmice igra na stadionu u Petrovcu iz razloga što se njihov teren u Drači priprema i dalje za utakmice Prve lige.

Od samog starta meča vodila se ravnopravna bitka na sredini terena, obe ekipe su u meč ušle čvrsto sa namerom da pokušaju da osvoje sva tri boda.

Gostujući sastav je sredinom prvog poluvremena blago preuzeo inicijativu na meču što je uspeo da iskoristi Todorović i koji je posle kontre šutirao iskosa sa leve strane i golom je doveo svoj tim u vodstvo.

Do kraja prvog dela bilo je prilika na obe strane ali bez realizacije.

Početkom drugog poluvreme trener domaćina Alempijević Rade odma na startu uvodi 3 igrača sa klupe sa namerom da unese svežinu u svoj tim i pokuša da okrene meč u svoju korist.

Drugo poluvreme počelo je nešto ofanzivnijim pristupom od strane Šumadije, gostujući sastav je svesno prepustio loptu domaćinu i vrebao je svoje prilike iz kontri i polu-kontri.

U 71. minutu posle lepog prodora Bojana Nikolića po levoj strani odlično se na drugoj stativi snašao Marko Tošović i odličnim udracem pogađa suportni ugao gola i donosi svom timu izjednačenje.

Samo četiri minuta od prvog gola za domaćina, Nikolić opet odličnim prodorom po levoj strani pronalazi rezervistu Milosavljevića koji odličnim potezom u šesnestercu gostiju lako rešava sitauciju ispred gola i donosi potpuni preokret svojoj ekipi i prvo vodstvo na meču od 2:1.

Do kraja susreta nije se rezultat menjao, na ovom meču videli smo dva različita poluvremena, prvo je bilo u znako gostujućeg sastava dok je drugo pripalo domaćinu.

Sve pohvale sudijskoj trojci koja je odlično odradila svoj posao na ovom meču.

U sledećem kolu ekipa Šumadije igra derbi meč sa Košutnjakom na njihovom terenu, dok Slavija dočekuje ekipu Pobede iz Beloševca!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.