Igrači Branika nisu bili dovoljno spretni u završnici napada da bi „slomili“ Ključ, na kraju domaćin osvaja sva tri boda!

U 6. kolu okružne lige Bor ekipa Ključa je na svom terenu dočekala lidera na tabeli i prošlogodišnjeg zonaša ekipu Branika. Posle 5 odigranih kola gostujući sastav sakupio je 13 od mogućih 15 bodova, dok je domaćin ovaj susret dočekao sa 6 boda.

Gosti su od samog starta meča pokazali da su došli da pokupe sva tri boda.

u 17. minutu krunisali su terensku iniciajtivu preko iskusnog Slobodana Bogdanovića i posle greške golmana domaćina dolaze u vodstvo od 1:0.

Posle primljenog gola domaći sastav kreće sa nešto ofanzivnijom igrom, stvaraju par stopostognih šansi ispred gola koji je u ovom susretu za goste branio Milošević.

Prvo je Marinović šutirao glavom ali je stativa sprečila siguran pogodak, a nakon toga odlična odbrana golmana gostiju posle šuta Funtunjerovića.

U 41. minutu posle šuta Trajilovića odbijena lopta stiže do Stojanovića koji uspeva da savlada golmana gostiju i donese izjednačenje svojoj ekipi i time postavi konačan rezultat prvom poluvremena na 1:1.

Drugi deo meča domaći sastav je odlično otvorio, trener domaćina je sa klupe uveo Krstić Tomislava što će se kasnije ispostaviti kao ključan momenat na meču.

Već gore pomenuti rezervista je u 53. minutu posle odličnog udarca glavom doveo svoju ekipu u vodstvo na ovom meču i u potpunosti preokrenuo rezultat.

Nakon gola za 2:1, igrači Branika preuzimaju loptu i stvaraju niz šansi pred golom domaćina ali bez realizacije.

Gostujući sastav je imao nekoliko slobodnih udaraca sa ivice šesnesterca ali po sreću domaćeg sastava izvođači nisu bili precizni.

Na kraju meč je završen rezultatom 2:1 u korist domaćeg sastava, po mnogima veliko iznenađenje desilo se u Podvršci imajući u vidu da je Branik jedan od glavnih konkurenata za prvo mesto i povratak u zonu Istok.

U sledećem kolu ekipa Branika na svom terenu dočekuje ekipu Poloma, dok Ključ gostuje ekipi Brestovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.