Gostima prvo poluvreme, domaćin u drugom stigao do trijumfa!

U 6. kolu Nišavske okružne lige ekipa Rada (Merošina) je na svom terenu ugostila ekipu Taskovići. Posle odigranih uvodnih 5 kola nove sezone ekipa Rada je uspela da osvoji 4 od maksimalnih 15 bodova, dok su gosti na ovaj susret došli sa zalihom od 6 bodova (meč manje).

Na početku utakmice i jedna i druga ekipe su igrale vrlo oprezno i smireno.

Posle 15-ak minuta utakmica se otvorila gde je gost iz Taskovića počeo da napada ali su se domaći dobro branili.

Moramo pohvaliti golmana domaćih koji je tokom cele utakmice odlično branio i sačuvao mrežu.

Jedna čvrsta i borbena igra je bila tokom celog prvog poluvremena, napadali su i jedni i drugi i stvarali lepe šanse za postizanje pogotka ali je gost imao zrelije šanse. I tako bez pogotka odlaze na poluvreme.

Od samog starta drugog poluvremena domaći se osvrću i kreću ofanzivnije nego u prvom, ali je gost bio smiren i vrlo dobro se branio.

Domaći su počeli da stvaraju zrelije šanse i naravno stigli do pogotka preko mladog Darka Mitića koji je dobio sjajnu loptu u prostor od strane Nemanje Vukoicica, mladi napadač je primio loptu i isprintao do šesnesterca gde je nakon toga odlično obradio loptu i lepo pogledao ga golu gde je video da je golman gostiju izašao i sjajnim šutem pogodio mrežu.

Do kraja utakmice gosti kreću na sve ili ništa i napadaju. Veliki broj šansi su propustili ali je ovoga puta sreća bila na Radovoj strani gde je mreža ostala ne zatrešena.

Sve pohvale za sudijsku trojku na ovom meču koja je svoj posao odradila perfektno.

U sledećem kolu ekipa Rada gostuje Poletu, dok ekipa Taskovići na svom terenu dočekuje tim Palilule.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.