Knjaz je vladar Dobrinje!

U okviru 2. kola Kupa OFS Požega domaći Napredak iz Gornje Dobrinje dočekao je ekipu Knjaza iz Srednje Dobrinje.

Gosti su ušli veoma oslabljeni u ovaj meč što se i osetilo u prvom poluvremnu.

Domaći igrači krenuli su napadački od samog starta ali je Bukvić u 6. i 22. minutu bio na visini zadatka.

U 12. minutu štoper Aco Kovačević ispucava loptu sa gol linije i spašava goste.

U 24. minutu gostima nije bilo spasa, posle kratko izvedenog kornera jedan igrač domaćih probija po desnoj strani i upućuje precizan centaršut po zemlji i dovodi Napredak u vođstvo.

Domaći 3 minuta posle pogotka pogađaju i prečku.

Prva prava šansa za Knjaz pretvorena je u pogodak. Posle prekida najviši u skoku bio je veteran Milisav Tanasković koji u 32. minutu poravnjava rezultat. Do kraja poluvremena ponovo napadi domaćih ali bez realizacije.

U drugom delu meča potpuno druga slika na terenu. Knjaz je dominirao i stvarao šanse da bi u 56. minutu Stefan Petrović pogodio za 1:2.

U nastavku meča Knjaz propušta još par šansi dok domaćini pokušavaju da izvrše pritisak na glavnog arbitra Milovana Varničića što im donekle uspeva za rukom jer u 75. minutu dobijaju indirektan udarac navodno zbog odugovlačenja gostujućeg golmana.

Ipak iz te situacije lopta ide preko gola. Do kraja meča Knjaz rutinski privodi utakmicu kraju i tako ostvaruje još jedan veliki uspeh plasmanom u 3. kolo Kupa.

FK KNJAZ: Vladan Bukvić 7.5, Božidar Mitrović 7.5, Aleksandar Kovačević 8, Rade Stanisavljević 8, Ilija Tanasković 7.5, Stefan Petrović 8, Nenad Bolović 7.5, Dragan Prolović 7, Sreten Radisavljević 7, Milisav Tanasković 8, Dalibor Kovačević 7, Miško Kovačević 7.

Igrač utakmice: Milisav Tanasković (Knjaz)

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.