Tomić i Marjanović srušili Mladi Radnik!

GFK Sloboda je u 5. kolu Srpske Lige Zapad dočekala Mladi Radnik koji nije imao do sada nijedan poraz u prvenstvu ali je Stadion „Radomir Antić“ bio neosvojiva tvrđava za goste iz Požarevca.

Utakmicu je pratilo oko 400 gledalaca, a odličnu podršku dali su oni najvatreniji „Freedom Fightets-i“.

U prvom poluvremenu Sloboda je imala tri lepe prilike.

U 24. minutu udarce Miličića i Cerovića zaustavio je solidni golman gostiju.

U 29. minutu velika šansa za goste, kada je jedan igrač šutirao sa 5-6 metara glavom ali debitant na golu Slobode šesnaestogodišnji Aleksa Marjanović sjajno brani.

U 31. minutu lep prodor Marka Marjanovića ali Bojan Gajić kasni na taj centaršut i propušta lepu priliku.

U 43. minutu kapiten Miličić izlazi zbog povrede a njegovo mesto zauzima Milovanović.

U 60. minutu meča glavni sudija meča Živković Filip iz Kraljeva bio je prinuđen da gostujućem igraču Stojanoviću pokaže 2 žuta kartona za samo nekoliko sekundi i od tog trenutka Sloboda ima igrača više u narednih 30-tak minuta.

U 73. minutu Veljko Tomić evrogolom dovodi Slobodu u prednost. A samo 6 minuta kasnije Marko Marjanović postavlja konačan rezultat 2:0.

Sloboda je ovom pobedom izbila na deobu prvog mesta i sada ima 10 bodova isto kao Sloga iz Požege i Sloga iz Bajine Bašte.

U narednom kolu Užičani gostuju starom rivalu, Čačanskom Borcu koji ima samo jedan bod manje.

GFK Sloboda

Aleksa Marjanović 7.5, Petar Krstović 7, Radoje Cerović 7, Bogdan Miličić 7, Nikola Vučković 7, Marko Marjanović 8, Boris Milekić 7.5, Nikola Stanić 7, Veljko Tomić 8, Bojan Gajić 7, Miloš Janković 7.

Igrač utakmice: Veljko Tomić (GFK Sloboda)

V. Bukvić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.