„Rovovska“ borba na sredini terena rezultirala je samo jednim golom!

U 4. kolu Mačvanske okružne lige ekipa Hajduk Stanko iz Crne bare dočekala je fudbalski klub Radnički iz Koceljeva. U prva tri kola okružne lige domaćin ovog susreta je posle uvodnog poraza upisao 2 vezana trijumfa, a gost igra po sistemu toplo-hladno i do sada je ostvario 2 pobede razdvojene jednim porazom.

Utakmica je od samog starta bila borbena, obe ekipe nisu previše rizikovale visokim presingom. Lopta se u prvih 10 minuta kretala po sredini terena gde se vodila i najveća bitka u ovom meču.

U 12. minutu posle dubinske lopte domaće ekipe i loše intervencije štopera gostiju omaleni Jurišić uposlio je Teodorovića koji pogađa stativu, lopta se od stative vraća do Berića koji postiže gol i dovodi u vođstvo svoj tim.

Posle primljenog gola gostujuća ekipa je krenula sa boljom igrom, u 25. minutu posle sjajong prodora Milana Tojčić upošljava na drugoj stativi Gošića koji pravi nestvaran promašaj sa 1m i maši prazan gol.

Drugo poluvremen nastavljeno je napadima gostujućeg tima, dok je domaća ekipa bila fokusirana na odbranu svog gola čekajući šansu iz kontra napada. Vredi napomenuti i odlične šuteve Lukića i rezerviste Vasića ali ti šutevi nisu rezultirali golovima.

Domaćin je pred kraj utakmice imao jednu šansu preko odličnog Teodorovića koji nije baš najbolje zahvatio loptu i šutirao je pravo u golmana gostiju Jovanovića.

Na kraju može se reći da je meč odigran „muški“, bilo je mnogo duela, sudija na ovom meču je podelio čak 7 žutih kartona, od kojih je tri dobila domaća ekipa, dok su gostujući igrači „požuteli“ jedan put više.

U sledećem kolu ekipa iz Koceljeva na svom terenu dočekuje lidera na tabeli ekipu Rudara, dok Hajduk Stanko ide u goste ekipi Podrinja.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.