Anđeli golom u poslednjim trenucima meča osvojili bod!

U 9. Kolu Zone Jug sastali su se OFK Alakince i FK Nebeski Anđeli. Posle 8 odigranih mečeva domaćin ovog susreta je sakupio 7 bodova i nalazi se na 13. mestu na tabeli, dok su Anđeli na ovaj susret došli sa istim brojem bodova, s tim da su bolje plasirani za jedno mesto zbog gol razlike.

Utakmica je odigrana po kiši i dosta nakvašenom terenu pred oko stotinak gledaoca.

U prvom poluvremenu se uglavnom igralo na sredini terena uz dosta prekida.

Vredno pomena iz prvog dela igre je kada su domaći pogodili prečku iz jedinog šuta koji su uputili u prvom poluvremenu.

Takođe beležimo i jednu dosta konfuznu odluku sudije u šenestercu domaćih, kada je dosudio indirektan udarac u korist gostujuće ekipe. Nakon nekoliko trenutaka, prekida i razgovora sa pomoćnikom, sudija Mihajlović je poništio svoju odluku.

Na poluvremenu se otišlo sa rezultatom 0:0.

Drugo poluvreme je nastavljeno u istom ritmu, sa doata prekida. Na takvu igru je doprinela i kiša kao i dota nakvašen teren.

Međutim posle jednog kontra napada u 52. minutu golman Mirdžić kasni sa intervencijom i pravi penal. Siguran izvođač je igrač domaćih sa brojem 10-Petrović.

Domaćin zadovoljan rezultatom svesno se povlači u nadi da sačuva rezultat i traži priliku iz polu-kontri i kontri.

Gosti su preuzeli inicijativu i stvarali prilike pred golom Gačića. Beležimo stopostotnu šansu kapitena Anđela Stojkovića ali je golman domaćih izašao kao pobednik.

Nekoliko minuta kasnije još dve šanse za izjednačenje, prvo Jovčić šalje loptu preko prečke sa svega tri metara, zatim se mladi Stošić propisno obrukao kada sa razdaljnie od jednog metra nije uspeo ubaciti loptu u gol.

U 80. minutu Stošić se iskupljuje za promašaj ali pomoćni sudija pokazuje na ofsajd.

U 94. minutu posle katastofalne greške odbrane i golmana domaćih kapiten Anđela Stojković postavlja konačan rezultat meča na 1:1.

U sledećem kolu ekipa Anđela na svom terenu dočekuje Topličanin, dok ekipa Alakince gostuje Trnovcu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.