Da, dobro ste pročitali, Jedinstvo je pobedilo Trnovac rezultatom 8:5, i nije u pitanju vaterpolo meč!

U 9. kolu zone Jug, lider na tabeli ekipa Jedinstva na svom terenu dočekala je ekipu Trnovac. U dosadašnjem delu prvenstva domaćin ovog susreta je osvojio 20 od maksimalnih 24 bodova, dok je Trnovac na ovaj susret došao sa zalihom od 10 bodova.

Meč je počeo bez klasičnog odmeravanja snaga, već u 3. minutu Blagojević na asistenciju Stefanovića dovodi domaćina u vodstvo. Od samog starta meča igralo se otvoreno i na jednoj i na drugoj strani terena, nizale su se šanse, za sledeći gol čekalo se do 14. minuta kada je glavni sudija meča opravdano dosudio jedanaesterac u korist gostujuće ekipe. Precizan sa kreča bio je Ebibi.

Pet minuta posle gola sa kreča isti igrač postiže i svoj drugi gol na meču i već u 19. minutu donosi potpuni preokret svojoj ekipi i prvo vodstvo na meču.

Igrao se 22. minut kada je Dimitrijević Danijel svojim prelepim golom doneo izjednačenje domaćem sastavu.

Samo dva minuta kasnije Stefanović Stefan počinje svoj golgeterski niz i svojim prvim golom na meču vraća prednost u korist domaćina, igrao se 24. minut a rezultat na semaforu je bio 3:2.

Kada su mnogi mislili da je to sve što smo videli od strane gostujućeg sastava dešava se pravi preoket, u 33. minutu Fetahi postiže gol i donosi novo izjednačenje svom timu, a samo dva minuta kasnije u 35. minutu njegov saigrač Asani postiže gol za novo vodstvo gostujućeg sastava.

Do kraja poluvremena viđen je još jedan gol, loptu iz mreže morao je da „vadi“ gostujući golman, strelac u 40. minutu bio je Blagojević i time je postavio konačan rezultat veoma efikasnost prvog dela na 4:4.

Drugo poluvreme je krenulo u istom ritmu kao i prvi deo meča u kojem je viđeno čak 8 pogodaka.

U 55. minutu preko Šaćirija gosti dolaze do novog vodstva, rezultat na semaforu glasio je 5:4 u korist Trnovca.

Sve do 70. minuta nije bilo golova u drugom delu, što je prava retkost za ovaj meč imajući u vidu tempo po kojem su se golovi nizali u prvih 60 minuta meča. Stefanović Stefan posle solo akcije upisuje svoj drugi gol na meču i donosi svim timu novo izjednačenje.

U 87. minutu posle odličnog lob udarca Dimitrijević Danijela domaći sastav prelazi u vodstvo, rezutlat na semaforu glasio je 6:5.

Do kraja meča Stefanović Stefan je svojim trećim golom overi „het-trik“ i povisio prednost svog tima na 7:5, da bi u 90. minutu Trajković Ivan postavio konačan rezultat na semaforu na 8:5 u korist domaćina.

U sledećem kolu ekipu Jedinstva očekuje derbi meč sa drugoplasiranim timom na tabeli ekipom Morave, dok ekipa Trnovca na svom terenu dočekuje Alakince.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.