Backovac „srećnim“ golom odneo sva tri boda!

U 7. kolu opštinske lige Gornji Milanovac ekipa Ozremice na svom terenu dočekala je ekipu Backovac Junajted. U dosadašnjem delu sezone domaćin ovog susreta sakupio je 12 od maksimalnih 18 bodova, dok je gost na ovaj meč došao sa nešto boljom zalihom, na svom kontu imali su 14 bodova.

Po veoma hladnom i kišnom danu dve ekipe su pokazale fudbalsko umeće u derbi meču i zagrejali su dlanove promrzlih navijača.

Nanon početne inicijative gostujuće ekipe, Ozremica se oslobodila pritiska i prebacila težište igre u polje Backovca.

Šanse su se ređale kao na traci, ali golman Bajić je imao dosta sreće. Šutevi koje su uputili Alempijević, Ivanović i Nešković nisu zatresli mrežu, već su se zaustavljali na stativi.

Backovac je pripretio samo preko prekaljenog asa Milosa Boškovića ali Solijić bio siguran.

U drugom poluvremenu Ozremica igra malo povučenije, što poletna ekipa Backovca koristi i nameće inicijativu.

Igrao se 80′ kada nakon centaršuta Tomović gazi loptu a Solujić nespretno interveniše i lopta jedva prelazi gol crtu za veliku radost gostiju.

Do kraja susreta rezultat se nije menjao pa je Backovac ovim golom osigurao nova 3 boda!

Backovac je tako održao priključak u vrhu tabele, dok Ozremica do kraja polusezone ima nešto „lakši“ raspored pa se nadaju da će stići vodeće na tabeli.

Meč je sa svojom ekipom odlično sudio Radomir Glišović, iskusni lisac, u narodu poznatiji kao Rade Poštarica.

U sledećem kolu Backovac će na svom terenu dočekati ekipu Semedraž, dok će Ozremica biti opet domaćin, ovoga puta u goste im dolazi ekipa Jablanice.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.