Budućnost se vraća na pobednički kolosek!

Stadion Borac Lazarevac

Turbina(Vreoci) – OFK Budućnost(Dudovica) 0:2

Strelci: Lukić Nemanja u 42. minutu i Jovanović Saša u 80. minutu

Gledalaca:200

Rutinska pobeda gostiju iz Dudovice. Gosti su preuzeli inicijativu od samog početka, Nerić je sjajno šutirao u 12. minutu siguran je bio Jovanović.

Domaćin je stvorio dobru priliku iz kontranapada u 20. minutu Ristanović je usao u šesnaesterac i šutirao pored gola.

Gost je imao još dve poluprilike preko Lukića. Ono što je propustio ranije, Lukić koristi u 42. minutu, posle duplog pasa sa Savićem šutira sa ivice šesnaesterca u suprotan ugao Jovanovića i dovodi svoj tim u vodstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu gostujući sastav nastavlja sa ofanzivnom igrom, Jovanović propusta zicer u 72. minutu golman domaćina sjajno brani.

U 76. Asković centrira Micić šutira glavom opet golman domaćih izlazi kao pobednik i izbacuje loptu u korner.

Trenutak odluke desio se u 80. minutu, Gojković je sjajno probio po desnoj strani ušao u kazneni prostor, ostavio povratnu Jovanoviću koji neometan smešta loptu u donji desni ugao Jovanovića.

Do kraja utakmice domaćin je imao stopostopnu šansu, Mitić sam pred golmanom Mastilovićem pogađa stativu.

Kada se sve sabere rutinska pobeda gostiju.

Igrač utakmice: Nemanja Lukić.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.