Mladi Radnik pobedom održava priključak ka vodećim timovima na tabeli!

Utakmica 8. kola Podunavsko Okružne lige odigrana je u Baćincu na terenu koji ispunjava minimum za igranje mečeva.

Domaća ekipa u svojim redovima broji veliki broj iskusnih igrača (većina njih preko 30 i 40 god). U uvodnim minutima utakmice klasično ispitivanje snaga i tvrda igra na sredini terena.

U 30. minutu utakmice desni bek gostiju Dimković lepo je ušao u šesnaesterac domaćih i odlično šutirao ali je pogodio svog igrača koji je promenio pravac lopte.

Domaća ekipa u prvom poluvremenu zapretila je tek u 39. minutu. Nakon skraćenog kornera stvorila se gužva preg golom gostiju koji su krajnjim naporom uspeli da otklone opasnost. Bilo je to sve što se tiče prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu krenuli su i jedni i drugi konkretnije na gol i pobedu.

U 50. minutu nakon odličnog solo prodora Stefana Jovića gosti uspevaju da povedu. Jović je ušao u 16 metara domaće ekipe, dvojici protivničkih igrača proturio loptu kroz noge i vratio povratnu loptu do kapitena Nikole Nikolića kome nije bilo teško da loptu smesti u prazan gol domaće ekipe.

Od tog momenta gosti preuzimaju potpunu inicijativu. Odlična igra na sredini terena krunisana je još jednim golom u 61. minutu. U šesnaestercu domaćih kapiten gostiju Nikolić odličnom varkom tela oslobodio se odbranbenog igrača domaće ekipe i silovitim šutem pogodio gornji desni ugao domaće ekipe.

Domaćin kreće na sve ili ništa i u 73. minutu Nenad Colić iskosa je izbio pred gol gostiju, ali je veoma slabo uputio udarac.

Pokušavala je domaća ekipa da ublaži poraz i kružila je oko gola gostiju ali bezuspešno.

U 86. minutu nakon loše intervencije odbrane Mladog Radnika u svom šesnaestercu, loptu prihvata Milanče Jevtić koji se odlično zagradio, a odbrambeni igrač gostiju u tom trenutku ga šutira bez lopte. Sudija je opravdano pokazao na penal, a Živanić Dalibor sigurnim udarcem uspeo je da postigne gol.

Do kraja utakmice nije bilo šansi. Zaslužena pobeda gostiju iz Radinca koja je ujedno i druga vezana pobeda Radinčana na strani.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.