Užički Partizan bolji od Požeške Rampe!

U okviru 7. kola Zlatiborske Okružne Lige, grupa B, na stadionu u Krčagovu sastali su se Prvi Partizan i Rampa. Meč je pratilo oko 50-tak gledalaca a glavni sudija bio je Lazar Draškić iz Užica.

U 10. minutu indirektan udarac za domaće sa 14 metara, Milićević je kratko dodao do Panovića koji je šutirao kao iz katapulta i doveo domaće do prednosti od 1:0.

U 15. minutu ispala je odbrana domaćih pa je Nenad Cicović savladao Djurića.

U 23. minutu posle prekida najviši u skoku bio je Bojan Milaćević koji je se posle asistencije upisao i u listu strelaca i tako doveo domaće ponovo u vođstvo. Do kraja prvog dela vredna pomena je šansa za goste u 34 minutu ali Nenad Cicović je pogodio stativu posle udarca glavom.

Na početku drugog poluvremena u 48. minutu domaći imaju šansu preko Radojićića ali njegov šut brani mladi golman Čolović.

Gosti su preuzeli inicijativu u nastavku meča i imali dve-tri solidne šanse medjutim do kraja meča nije bilo promene rezultata.

PRVI PARTIZAN: Nemanja Đurić 7, Aleksandar Čolić 6.5, Bojan Perišić 7, Ivan Todorović 7, Marko Delić 6.5, Radan Kovačević 6.5, Pavle Nedić 7, Nemanja Trijić 6.5, Bojan Milaćević 7.5, Milisav Radojičić 7, Miloš Panović 7, (Ivan Goronjić 6.5, Nikola Nikolić 7, Duško Popović 7)

RAMPA: Ognjen Čolović 6.5, Branko Cvijović 6.5, Miroslav Pejić 6, Živko Nešović 6.5, Bogoljub Vesić 6, Nikola Pavlović 6.5, Nenad Cicović 7, Nikola Stevanović 6, Slobodan Mutavdžić 6.5, Bojan Stojković 6.5, Nenad Sarić 6, (Marko Nešović 6, Mladen Cvijović 6, Marko Ćirjanić -)

Igrač utakmice: Bojan Milaćević (Prvi Partizan)

V. Bukvić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.