Zastava preko Otovića do nova tri boda!

FK Zastava Kragujevac 1973 – FK Kutlovo

Rezultat: 2-1

Stadion: Bubanj

Gledalaca: 100

Sudije: Đokić, Mujović, Dobrić

Strelci:FK Zastava: Otović 40′ i 83′, FK Kutlovo: Perović 88′

Igrač utakmice: Otović Miloje 8

FK Zastava 1973: Kovinić 7, Anđelković 7, Tanasković 7, Živanović 7, Dimitrijević 7, S. Blagojević 7, Arsenijević 7, B. Blagojević 7.5, Milenković 7, Živković 7.5, Otović 8,
Rezerve: Bakić 7.5, Mirković 7, Stanojević-

Trener: Jovanović Zoran Pive

Zaslužena pobeda FK Zastave protiv jake ekipe FK Kutlova. Ovom pobedom Zastava je skočila na 7. mesto tabele Prve Gradske lige sa 9 bodova u dosadašnjem toku prvenstva.

Borbenost, mladost i timski duh sa par odličnih individualaca je ono što Zastavu krasi u ovoj sezoni. Da je ova nova Zastava veoma neugodan protivnik iskusili su fudbaleri Kutlova.

Lomila se utakmica na sredini terena. Dok su domaći preko pas igre pokušavali da dođu do pogotka, gosti su se dugim loptama odluči da dođu do prednosti.

Jedna akcija Zastave u 40-om minutu gde Blagojević B. glavom loptu šalje do Arsenijevića ovaj grudima prima loptu i šalje pas do Živkovića koji hitro prenosi loptu i svojom asistencijom pronalazi Otovića koji driblingom izbacuje tri igrača gostiju i šutom sa 16m dovodi Zastavu u prednost od 1-0.

Sa tim rezultatim otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu Zastava se taktički povukla i čekala kontre na brzog Otovića i Živkovića koji je posle svog jednog odličnog prodora iznudio žuti karton zbog povlačenja sa leđa od strane Krsmanovića koji je ovim startom sprečio pogodak u mreži FK Kutlova.

Iz odlične odbrane i ukradene lopte koju je oduzeo iskusi rezervista Bakić i dodao Blagojeviću B. Blagojević svoju odličnu igru na ovom meču kruniše asistencijom za Otovića koji ovaj zicer serviran od strane Blagojevića kruniše sa još jednim golom u 83-em minutu za 2-0.

Krenuli su gosti na sve ili ništa i uspeli u 88-om minutu iz jednog prekida i duge lopte u kaznenom prostoru Kovinića da postignu taj pogotak za 2-1, strelac Perović na asistenciju Đusića. Što je i bio konačan rezultat za novu pobedu FK Zastave.

Jedna fer i korektna utakmica, prava prvenstvena sa dosta borbe i duela.Mlada ekipa FK Zastave polako opravdava poverenje uprave i stručnog štaba. Moramo napomenuti da su ekipi Zastave već sada standardna dva momka koji su 2004 godište dva Stefana, Dimitrijević i Blagojević. Koji su opravdali poverenje i to poverenje vraćaju na najbolji način.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.