Čvrsta igra na obe strane dovela do samo 2 gola, po jedan u golu obe ekipe!

U 11. kolu Zone Jug sastali su se FK Zitorađa i FK Nebeski Anđeli. Utakmicu je obeležio mali broj prilika za gol i izuzetno čvrsta igra obe ekipe.

Do prve šanse se čekalo 15-tak minuta, kada gosti preko Petrovića nisu uspeli da iskoriste grešku odbrane domaćih i postignu pogodak.

Vredno pomena iz prvog dela susreta je 30. minut, kada je u šesnestercu gostiju oboren centarfor domaćih Mitić, a sudija Savić pokazao je na belu tačku. Golman gostiji Mitić izvanredno brani šut sa bele tacke Todorovića.

U 35. minutu napadač gostiju Stošić je imao šansu za gol ali se nije najbolje snašao u šesnestercu Zitorađe.

Na poluvremenu se otišlo sa rezultatom 0:0.

Goste pored toga sto su bili oslabljeni za ovaj susret, nalazi još jedan problem. Iskusni Jovanović je morao da napusti igru zbog povrede.

U drugom poluvremenu domaćin pojačava pritisak i od samog starta poluvremena preuzima inicijativu.

Gosti se znalački brane i pokušavaju iz kontri da ugroze gol domaćih. Jednu takvu polu kontru u 65. minutu realizuje kapiten Anđela Stojković i prelepim šutom sa 25 metara dovodi ekipu u vođstvo od 0 : 1.

Međutim radost gostiju nije dugo trajala, u 68. minutu napadač domaćih Mitić kruniše svoju solo akciju i poravnava rezultat na 1 : 1.

Do kraja meča beležimo lep šut igraca domaćih Todorovića, ali je uspeo da pogodi samo okvir gola.

Na kraju gosti su imali razlog za zadovoljstvo jer je meč završen rezultatom 1 : 1.

U sledećem kolu Anđeli dočekuju lidera na tabeli ekipu Svetlosti, dok Žitorađa gostuje ekipi Trnovac.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.