Posle niza preokreta BSK osvojio važna tri boda!

U 10. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Reala iz mesta Donja Jajina na svom terenu dočekala je ekipu BSK-a iz Belanovca. U dosadašnjem toku prvenstva ekipa BSK-a je osvojila 15 bodova, dok je Real uspeo da sakupi 9.

Gledaoci još nisu zauzeli svoja mesta pored žice kojom je teren ograđen a već se zatresla mreža domaće ekipe, gosti su poveli golom Boškovića posle velike greške štopera Reala Petrovića.

Posle ranog gola na meču ekipa domaćih i dalje pod utiskom zbog gola što koriste gosti i nastavljaju sa učestalim napadima, međutim golman domaćih vidno raspoložen odličnim bravurama čuva svoj gol. I kako to obično bude u fudbalu, posle neiskorišćenih prilika na jednoj strani stiže kazna na drugoj.

Igrao se 33. minut kada je posle greške zadnje linije BSK-a, igrač domaćih Stevanović probija po desnoj strani i šalje loptu na drugu stativu na kojoj je Stajoković smešta u mrežu i donosi izjednačenje svojoj ekipi.

Posle drugog gola na meču igra se dodatno otvorila, nizale su se prilike na obe strane terena. U 43. minutu u pravo vreme i na pravom mestu našao se igrač domaćina Redžepović koji jednim pokretom vara štopera gostiju i odličnim šutem donosi potpuni preokret i prvo vodstvo svojoj ekipi. Na poluvreme se otišlo rezultatom 2:1.

Drugo poluvreme gosti otvaraju na isti način kao i prvo, nizale su se akcije i šanse ispred gola domaćih ali bez završnog šuta sve do 58. minuta, posle odličnih poteza Boškovića dolazi u situaciju da vrati povratnu loptu do Sejdića koji spoljnim delom kopačke savladava danas odličnog Cvetkovića i postavlja rezultat meča na 2:2.

I posle 4 gola na meču igra je bila kao da je rezutlat nerešen, obe ekipe igraju ofanzivno sa željom da osvoje sva tri boda.

Za peti gol na meču čekalo se samo 5 minuta posle četvrtog, Bošković opet pali „mašinu“, uzima loptu na nekih 30-35m, prolazi nekoliko igrača i odličnim šutem donosi veliki preokret svojoj ekipi i novo vodstvo.

Do kraja meča domaći sastav je krenuo na sve ili ništa, bilo je prilika ali nisu uspeli da ih realizuju, gosti su mogli i ranije da reše meč iz kontri i polu-kontri ali takođe nisu bili skoncentrisani u samoj završnici akcija.

Ovom pobedom ekipa BSK-a je uhvatila priključak za vodećim ekipama na tabeli, dok ekipa Reala nastavlja sa serijom loših rezultata, ovaj poraz im je čak šesti u nizu.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.