Pregršt šansi na obe strane rezultirao samo jednim golom, Milanovo do važna tri boda!

U 10. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Železničara na svom terenu ugostila je ekipu Milanovo. Posle 9 odigranih mečeva domaćin ovog susreta je na koti od 13 bodova, dok je gost uspeo da osvoji 9.

U početnim minutima ispitivanje snaga bez konkretnih prilika za postizanje pogodka.

Posle početnog pritiska domaćina da što pre povede, gostujuća ekipa kreće sa igrom i u 32. minutu preko Dušana Stojanovića dolazi u vodstvo.

Gost osiljen pogodkom krece da igra i u par minuta preko Zorana Prokopovića ne uspeva da realizuje još dve izuzetne prilike domaći igrač sa gol linije izbacuje loptu.

Domaćin je u samom finišu prvog poluvremena uspeo preko Perića da stvori jednu šansu. Sa rezultatom 0-1 se otišlo na odmor.

U drugom delu igre sve do 70. minuta se igralo između dva šesnesterca domaćin uvidevši da je vrag odneo salu kreće na sve ili ništa, bili su to pokušaji koji su završavali u visini šesnesterca, gost je iz jednog kornera ponovo zapretio preko Prokopovića i ponovo je domaći igrač sa gol liinije izbacio loptu u korner.

Domaći su u samom finišu preko kornera pokušali da poravnaju rezultat ali je na kraju gost sasvim zasluženo pobedio i odneo zlata vredne bodove sa vrućeg terena.

U 11. kolu ekipa Milanova dočekuje ekipu Jedinstva, dok Železničar gostuje ekipi Slobode.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.