Kraj serije, Pusta Reka odnela 3 boda i „skinula“ lidera sa trona!

U 11. kolu zone Jug, ekipa Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja je na svom terenu dočekala ekipu Puste Reke. Posle 10 odigranih mečeva Jedinstvo je lider na tabeli sa 21 bodom, dok ekipa Puste Reke zauzima šestu poziciju sa 14 osvojenih bodova.

Od samog starta meča obe ekipe su krenule ofanzivno što je dovelo i do ranog gola, igrao se 7. minut kada je na odbijenu loptu natrčao Dejan Stefanović i lepim šutem savladao golmana gostiju.

Rano vodstvo domaće ekipe nije mnogo promenilo tok meča, i dalje se nastavlja sa ofanzivnom igrom, velikim presingom na obe strane terena.

Igrači oba tima igraju sa velikom željom, meč obiluje duelima po celom terenu, jasan pokazatelj da se igrači na terenu nisu štedeli je i broj žutih kartona, kojih je za 90 minuta bilo čak 7.

U 37. minutu igrač gostiju Vidojević uspeva da savlada golmana Aleksića i donese svom timu izjednačenje. To je bio i konačan rezultat prvom poluvremena.

U drugom poluvremenu gostujući sastav igra za nijansu bolje u odnosu na domaćina što je rezultiralo i novim golom, u 54. minutu svoj drugi gol na meču postiže Vidojević i dovodi goste u vodstvo po prvi put na meču.

U poslednjih 30 minuta meča obe ekipe su usled jakog tempa posle prvog sata igre spustile tempo, domaćin ovog susreta je u poslednjim minutima meča pogodio stativu i na kraju je rezultat meča bio 2:1 u korist Puste Reke.

Ekipa Jedinstva je čak 10 gola odbijala da oseti „ukus“ poraza u novoj sezoni, ali je Pusta Reka prekinula fantastičnu seriju Gornjo Stopanjaca.

Ekipa Puste Reke se ovom pobedom približila timovima iz gornjeg dela tabele, dok je Jedinstvo usled poraza moralo da prepusti lidersku poziciju ekipi Svetlosti.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.