Sloga bez mnogo muke do nova tri boda!

U 7. kolu opštinske lige Aleksinac ekipa FK Ratar je bila domaćin na svom terenu, a protivnik je bila ekipa Sloge iz mesta Korman. Ekipe u različitim raspoloženjima i na potpuno suprotnim stranama na tabeli dočekuju ovaj susret, domaćin je na poslednjem mesto posle 6 odigranih mečeva sa istim brojem poraza, dok je Sloga lider na tabeli sa 15 bodova i samo jednim porazom u dosadašnjem delu prvenstva.

FK Ratar (Gornja Peščanica) – FK Sloga (Korman) –> 0:4 (0:2).

Dva kluba iz susednih sela odigrali su prvenstvenu utakmicu po lepom vremenu i dobrom terenu, u prijateljskoj atmosferi pred 50ak gledalaca.

Gost je bio apsolutni favorit i to je pokazao već u 5. minutu kada je Stanimirović sa ivice šesnesterca po zemlji pogodio gol.

Najbolji strelac FK Sloge Stanimirović u 43. minutu postiže svoj drugi gol na utakmici i sedmi ukupno.

U drugom poluvremenu gostujući ekipa je ponovo silovito krenula i već u 57. minutu 10-ka Milan Anđelković povećava na 3:0.

Već posle tri minuta rezultat je 4:0, a strelac je Marko Stevanović jedan od najboljih štopera lige. Ispostavilo se da je to i konačni rezultat jer su u nastavku obe ekipe „spustile“ loptu i bez mnogo akcija završile meč.

Ovom pobedom FK Sloge ostaje na prvom mestu na tabeli, dok će ekipa Ratara i dalje nastaviti borbu za osvajanjem prvih bodova u novoj sezoni.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.