Varvarin osvojio sva 3 boda u lokalnom derbiju protiv Borca!

U 10. kolu druge Rasinske okružne lige po dosta lošem vremenu za fudbal odigrao se lokalni derbi između Varvarina i Gornjeg Katuna, i jedni i drugi bili su jako raspoloženi za fudbal i imali su veliku želju za pobedom.

Gornji Katun koji juri sam vrh tabele, došao je u Varvarin u potrazi za novim bodovima, veliki rivali na terenu ali pojedinci i van njega, odigrali su jako zanimljiv meč, pun zanimljivih sudijskih odluka.

U ranom delu meča, sudija je dosudio penal za goste iz Gornjeg Katuna nakon koga je Nikola Kojić savladao golmana domaćih.

Potom je vrlo brzo već u sledećem napadu isprovocirani Varvarinci stižu do izjednačenja i izjednačujućim golom obe ekipe su dodatno bile motivisane za nadigravanje.

Par prekida utakmice zbog duela igrača sa obe strane i sredinom prvog dela domaćini dolaze do prednosti preko Dušana Kolarevića koji je jako lepim golom sa nešto više od 20 metara doneo Varvarinu prednost.

Gornji Katun je nastavio svom silom da pokušava da dođe do gola Varvarinaca koji su bili bolji u prvom delu, ali su u drugom poluvremenu više pokušavali da dođu do gola iz prekida.

Iako su gosti pokušavali iz prekida da dođu do povoljnijeg rezultata po njih to im nije uspevalo, kako zbog raspoložene odbrane domaćih tako i zbog golmana, gosti su nastavili da napadaju pred solidno punim tribinama, međutim Varvarin stiže i do trećeg gola posle kontra napada, nakon čega se gosti nisu oporavili..

Na kraju meč je završen pobedom domaćeg sastava, Varvarin je bio nešto bolji protivnik u prvom delu igre, dok su gosti bili bolji takmičar u drugom delu.

U sledećem, 11. kolu Varvarin gostuje ekipi Velika Drenova, dok ekipa Borca iz Gornjeg Katuna dočekuje na svom terenu ekipu 14. Oktobar.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.