Zvezda posle preokreta do važnih bodova za nastavak praćenja vodećih timova!!

U 10. kolu PFL-a Pančevo ekipa Crvene Zvezde (Pavliš) bila je domaćin ekipi Budućnost (Alibunar). Obe ekipe su posle odigranih 9 mečeva uspela da sakupe po 16 bodova.

Od samog starta meča obe ekipe su krenule sa ofanzivnom igrom, nije bilo kalkulisanja, meč je od samog starta opravdao epitet derbija kola.

Posle uvodnih 15 minuta domaći sastav je nešto više držao loptu u svom posedu i pokušavao iz većeg poseda da stigne do gola protivinka.

U 25. minutu posle slobodnog udarca Jaćimović Dejan vara golmana domaćih i postiže gol za vodstvo svoje ekipe od 1:0.

Igrači crveno-belih posle primeljnog gola dodaju gas, igraju znatno agresivnije i odlučnije i to im se isplatilo već posle nepunih 10 minuta.

marko Jovanović posle lepe akcije i asistencije kapitena Radosavljeva postiže gol za izjednačenje u 35. minutu, to je i rezultat sa kojim se otišlo na petnaestominutni odmor.

U drugom poluvremenu su obe ekipe podigle „gard“, nije bilo nekih velikih šansi na obe strane, treneri su izmenama pokušavali da promene tok utakmice i da uvođenjem svežih igrača sa klupe stignu do nova 3 boda.

Gostujući sastav je imao odličnu šansu u drugom poluvremenu kada je igrač Budućnosti izašao sam ispred golmana Mitova, ali golman domaćina izlazi kao pobednik u ovom duelu i čuva svoj gol.

U 70. minutu rezervista Koljić Miljan postiže gol iz slobodnog udarca za radost domaćih navijača, posle samo 8 minuta provedenih na terenu Koljić je uspeo da golom dovede svoj tim prvi put u vodstvo na ovom meču.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, publika ovog susreta mogla je da vidi odličnu utakmicu bez grubih startova, ali i jako borbenu igru na obe strane terena što potvrđuje i broj žutih kartona (7 žutih kartona). Sudijska trojka na visokom nivou odlično odradila svoj posao na jako teškom derbi meču.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.