Stanimirović nastavio sa golovima, Sloga i dalje na prvom mestu!

FK Sloga (Korman)-FK Polet (Vitoševac) –> 6:0 (3:0)

U 6. kolu Opštinske lige Aleksinac derbi je odigran u Kormanu i pripao je domaćinu lakše nego što se očekivalo.

Gosti bili ravnopravan protivnik samo prvih 15 minuta kada je iz penala najbolji strelac FK SLOGE Dragan Stanimirović postigao svoj prvi od tri gola.

Drugi gol je delo Anđelković Milana u 26. minutu, nakon 5 minuta i Aleksa Đorđević se upisao u listu strelaca.

Još jedan važam detalj koji se odigrao u prvom prvom poluvremenu je isključenje domaćeg igrača sa brojem 5 zbog grubog i namernog prekršaja nad najboljim igračem domaće ekipe Stanimirovića.

U drugom poluvremenu domaćin je nastavio sa odličnom igrom i već posle 6 minuta igre u drugom delu Stanimirović postiže svoj drugi gol da bi u 59. minutu iz solo prodora postigao het-trik i 5:0 za FK Sloga.

U 85. minutu sudija je dosudio još jedan penal za domaćina ali šut Anđelković Aleksandara uspeo je da zaustavi golman.

U 88. minutu kapiten domaćih se iskupio za promašeni penal i postigao konačnih 6:0.

Ovom pobedom ekipa Sloge je ostala na prvom mestu sa osvojenih 15 bodova i gol razlikom 27:3. Utakmica je odigrana po dobrom vremenu i dobrom terenu pred oko 100-ak navijača.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.