Goleada bez pobednika!

U 8. kolu opštinske lige Gornjem Milanovca ekipa Ozremice na svom terenu dočekala je ekipu Jablanice. Obe ekipe se nalaze na sredini tabele, Ozremica je u dosadašnjem toku prvenstva osvojila 12 bodova, dok je Jablanica nešto produktivnija bila sa 17 bodova.

Još pre početka se moglo naslutiti kakav će epilog meča biti, po načinu na koji igraju ova dva stara rivala.

Bez respekta i otvorenog garda se krenulo od samog starta. Prvu priliku stvaraju gosti, zicer Pantoviću skida Solujić.

Na drugoj starani Todorović pravi slalom ali je njegov šut izblokiran.

U 15′ kazneni udarac za goste nakon što je srušen Pantović, koji je sam namestio loptu i pogodio.

Sedam minuta kasnije Ozremica uzvraća udarac, Todorović opet pravi dar mar u odbrani Jablanice i efektnim pogodkom poravnjava rezultat.

Do poluvremena najbolje šanse imali su Ćelasan za Jablanicu kada sa ivice šesnesterca pogađa stativu, odnosno Daničić za Ozremicu kada za milimetar kasni na centaršut.

Drugo poluvreme jos vise uzbuđenja, na samom startu Vesković beži odbrani Jablanice a ovi ga ruše i to je kazneni udarac. Todorović sa bele tačke pogađa za 2:1.

Ozremica može do trećeg pogotka ali šut Vasovića nema jačinu.

U 55′ Milinković hvata Solujića na krivoj nozi i donosi novo poravnjanje 2:2. Još više se zaoštrila borba, a tačku ključanja se desila u 62′. Vasović okreće Glišovića ali ovaj put asistira ka usamljenom Veskoviću koji sa desetak metara trese mrežu za 3:2.

Iskusni Pantović zadaje nove muke odbrani Ozremice pa iz jedne gužve izlazi kao pobednik i uz pomoć stative vraća nadu gostima 3:3 u 70′.

I jedni i drugi kreću na sve ili ništa, a Ozremica maši šanse za rubriku verovali ili ne. Vladimir Marković izlazi 1 na 1 sa golmanom gostiju, ovaj mu brani, a lopta dolazi do Aleksandra Markovića koji umesto prazne mreže prebacuje čitav okvir gola.

Sledeći je Vesković koji iskosa sa strane već savladanog golmana pogađa u nogu, a tačku na promašaje stavlja Todorović kada sa 5 metara maši loptu.

Sledeci mec Ozremica igar kao gost, a domaćin je bivši zonaš Lunjevica. Ekipa Jablanice dočekuje na svom terenu ekipu Backovac Junajted.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.