Gradina šutirala bez golova, Jedinstvo iskoristilo prilike i osiguralo nova 3 boda!

U 10. kolu zone Zapad ekipa Gradine dočekala je ekipu Jedinstvo 1936 iz Golovoda. Iako jako motivisana i željna novih bodova ekipa Gradine nije uspela da se odupre pritisku gostiju, pa bodovi idu u Golovode.

Utakmica je počela odmeravanjem snaga na obe strane, bez nekih stopostotnih šansi. Kako vreme odmiče tako Jedinstvo sve više nameće svoj stil igre i bliži su postizanju pogotka.

Na prvi pogodak se čekao 21. minut, posle jedne intervencije golman domaćina Stanojević ispušta loptu koja dolazi u posed mladog Nikole Jovanovića kome nije bilo teško da loptu smesti u nebranjenu mrežu.

U 25. minutu kapiten domaćih šutira iskosa sa leve strane ali lopta ide pored gola. Gradina je imala još nekoliko šuteva sa distance ali su bili blokirani ili su išli preko gola.

U 41. minutu posle duplog pasa Jovanović Slobodana i Milanovića, Jovanović izlazi sam ispred golmana i rutinski rešava situaciju. I to je rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu domaćin kreće ofanzivnije. Umesto Popovića ulazi Perčević. Igrači Gradine imaju više loptu u posedu, dolazi do duže razmene pasova ali bez konkretnog završnog pasa ili šuta u okvir gola.

Ekipa Jedinstva je uspevala preko brzog Vujovića da stvori dosta problema ekipi Gradine po levoj strani i to je rezultiralo novim pogotkom u 67. minutu. Posle njegovog prodora po levoj strani usledila je povratna lopta, usledilo je nekoliko šuteva, koji su blokirani, ali se lopta na kraju odbija kod rezerviste Đokića koji i pored bloka Milića uspeva da zatrese mrežu domaćina.

Do kraja utakmice ekipa Gradine ima više loptu u svom posedu. Ekipa Jedinstva se povukla na svoju polovinu i uspešno branila svoj gol. Još 2 šuta kapitena Jovanovića iz slodobodnih udaraca, ali šutevi idu pored gola.

Na kraju zaslužena pobeda Jedinstva. U sledećem kolu ekipa Gradine gostuje u Rekovcu protiv ekipe Levač,a Jedinstvo dočekuje ekipu Sloge iz Despotovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.