Gradina šutirala i promašivala, Sloga pogađala i osigurala sva tri boda!

U okviru sedmog kola zone Zapad ekipa Sloge iz Majdeva dočekala je ekipu FK Gradine. Ovo je duel dve poslednjeplasirane ekipe i moglo bi se reći derbi začelja.

Borbena ekipa Gradine došla je sa namerom da u Pejovac odnese sva tri boda. Tako je i počelo.

Najbolje prvo poluvreme do sada igrača Gradine, međutim bez rezultata.

U 15. minutu posle nekoliko dobrih pasova Popadića i Maksimovića, Popadić ima izglednu priliku ali šutira parvo u golmana.

Nedugo posle toga Jovanović ima priliku iz slobodnog udarca, ali sjajan šut brani golman domaćina Savić.

U 40. minutu Maksimović ima šansu za gol, međutim šutira iz okreta preko gola. Do kraja poluvremena još nekoliko dobrih prodora, ali bez prave završnice.

Imala je i Sloga svojih šansi preko kornera, ali udarci su išli pored gola.

Kad se mislilo da će se otići na poluvreme bez golova Milojević sjajno šutira sa ivice šesnaesterca i to je 1:0 za Slogu.

U drugom poluvremenu slična situacija, Gradina napada, pokušava na sve moguće načine da dođe do gola, ali pravih prilika nije bilo.

U 55. minutu posle sjajnog centaršuta Savića odlično se ubacuje na drugoj stativi Knežević Nemanja kojem nije bilo teško da savlada Bozoljca. Svima je jasno da bodovi ostaju u Majdevu. Gradina i dalje pokušava da pronađe načina da ugrozi gol domaćina.

Vasić nekoliko puta šutira, ali njegovi šutevi su blokirani ili idu pored gola.

Pred kraj utakmice još dva gola Sloge. Prvo rezervista Nasković u 80. minutu, a minut posle njega Stojadinović stavljaju tačku na ovu utakmicu.

Gradina može da žali za propuštenim prilikama u sjajno odigranom prvom poluvremenu, da izvuče pouke iz ove utakmice i da pokuša u sledećem kolu da iznenadi ekipu Jedinstva iz Mijatovca, a Sloga iz Majdeva gostuje ekipi Sloge iz Despotovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.