Mladi Cvijić zaključao mrežu i svom timu odbrana doneo 3 boda!

U 12. kolu PFL-a Pančevo ekipa Partizana (Uljma) na svom terenu dočekala je ekipu Potporanj. Posle 11 odigranih mečeva ekipa Potporanj je sa 19 bodova na 5. mestu na tabeli, dok je ekipa Partizana sa osvojenih 13 bodova na 11. mestu.

Lokalni derbi što bi se reklo počeo je kao i svaki derbi, klasičnim odmeravanjem snaga. Međutim i posle uvodnih 15 minuta nije bilo mnogo prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani. Igralo se čvrsto na sredini terena sa mnogo pasova i velikim brojem prekida i seckanja igre.

U prvom poluvremenu glavni sudija meča Milanović podelio je 3 žuta kartona. Prvih 45 minuta završeno je bez pogodaka na obe strane terena, igrači obe ekipe igraju sigurno, bez mnogo rizičnih pokušaja i dodavanja.

U drugom poluvremenu gostujuća ekipa kreće nešto odlučnije ka golu domaćina koji je u ovom susretu branio mladi Cvijić Igor.

Vredno pomena jesu šanse gostujućeg sastava u 58. i 73. minutu kada su svi van terena već videli loptu u mreži mladi Cvijić je FENOMENALNIM odbranama sačuvao mrežu svog tima.

Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani stiže kazna na drugoj. Igrao se 85. minutu kada je glavni sudija meča posle starta u 16 metara gostiju pokazao na belu tačku. Precizan sa „kreča“ bio je Jovanović Strahinja i time je rezultat na meču postavljen na 1:0 u korist domaće ekipe.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, domaći sastav je uspeo da čvrstom i discpilinovanom svede broj gotujućih napada na minimum, takođe treba napomenuti da je golman Cvijić bio jedan od glavnih aktera ovog meča svojim odličnim intervencijama.

Gostujućoj ekipi svaka čast na fer i korektnoj igri.

STARTNE POSTAVE:

Partizan: 1-Cvijić; 5-Jezdimirović; 6-Popov; 7-Živojnov; 8-Draškić; 9-Jovanović; 10-Banu; 11-Stojković; 14-Oslanski; 16-Popov V; 21-Popov I;

Potporanj: 23-Bogoš; 2-Bugarčić; 4-Oluić; 5-Ilić; 6-Joksimović; 8-Milovanov; 11-Rajić; 13-Čejić; 14-Ćulibrk; 15-Kovačević; 17-Rajić;

U sledećem kolu ekipa Partizana gostuje ekipi Jugoslavije, dok ekipa Potporanj na svom terenu dočekuje ekipu Strele.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.