Orlovi igrali prvo poluvreme i stali, Jedinstvo iskoristilo grešku odbrane i stiglo do 3 boda!

U 12. kolu zone Zapad ekipa Orlova na svom terenu dočekala je ekipu Jedinstva iz Kruševca. Posle deset odigranih mečeva ekipa Orlova se nalazi na 5. mestu sa 17 bodova, dok je ekipa Jedinstva sa 21. bodom na trećem mestu na tabeli.

Jedna jako tvrda utakmica, klasično ispitivanje snaga u uvodnim minutima meča.

Prvi do šanse dolaze domaći igrači i odmah je koriste, posle povratne lopte sa desne strane I. Pavlović odličnim šutem sa 16 metara dovodi domaćina u vodstvo.

Do kraja poluvremena domaći igrači imali su par polu prilika, ali se na odmor otišlo rezultatom 1:0.

U drugom poluvremenu očigledan pad u igri domaće ekipe, iz utakmice u utakmicu se to dešava i definitivno je da postoji neki problem jer ekipa Orlova na poslednjih 4 meča prima 4 gola u nadoknadi vremena, a na 3 od 4 vodi na poluvremenu.

I gost to koristi, prvi udarac u okvir gola, lopta prolazi pored par domaćih igrača i to je 1:1.

U nastavku se domaćin trgnuo malo, krenuo ofanzivnije, bilo je par prilika, izdvojićemo prečku Milića i Milosavljevića, ali se rezultat nije menjao.

Od 80. minuta je domaćin krenuo na sve ili ništa, možda i previše ofanzivno i to ih je skupo koštalo u nadoknadi vremena, kada posle velike greške domaćeg igrača, Jedinstvo dolazi do gola i velika tri boda, bukvalno u poslednjoj sekundi meča jer je posla gola sudija odsvirao i kraj utakmice.

STARTNE POSTAVE:

Orlovi: 1-Petrović; 2-Džolić; 3-Milosavljević; 5-Aćimović; 6-Đurić; 7-Branković; 8-Bogdanović; 9-Manojlović; 10-Petrović; 11-Milić; 19-Pavlović;

Jedinstvo 1936: 1-Aleksić; 2-Vujčić; 3-Đokić; 4-Gašić; 5-Palurović; 6-Simonović; 7-Milanović; 8-Stanić; 9-Jovanović; 10-Vidojević; 11-Jovanović;

U narednom kolu Orlovi gostuju ekipu Levača iz Rekovca i važe za favorita na tom meču, dok je Jedinstvo iz Kruševca slobodno.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.