Anđeli golom pred sam kraj meča osvojili sva tri boda!

U 13. kolu zone Jug ekipa Moravac Orion na svom terenu ugostila je ekipu Nebeskih Anđela. Posle 12 odigranih mečeva domaćin ovog susreta se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 4 osvojena boda, dok ekipa Anđela zauzima 10. mesto sa 12 bodova.

Prava prvenstvena utakmica odigrana je u SC „Orion“. Gosti su od samog starta nametnuli svoj ritam i imali inicijativu.

Posle odlične akcije kompletnog veznog reda u 22. minutu gosti dolaze u vođstvo preko napadača Petrovića 0:1.

Nekoliko minuta kasnije opet Petrović u glavnoj ulozi ali okvir gola je spasao domacina.

U 35. minutu posle odličnog kontra napada Moravca, Mladenović sjajno šutira ali lopta pogađa okvir gola na koju natrčava Ljubenović i šalje je u praznu mrežu 1:1.

Na startu drugog poluvremena beležimo sjajnu odbranu golmana gostiju Mitića, napadač domaćih Mladenović je šutirao snažno ali golman gostiju Mitić je izašao kao pobednik.

Domaćin je imao priliku preko Ljubenovića da pređe u vođstvo ali se isprečila stativa.

U 70. minutu posle gužve u šesnestercu Moravca do lopte dolazi Petrović na kog neoprezno startuje štoper domaćih i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran je kapiten Anđela Stojković i povećava rezultat na 1:2.

Nešto kasnije Stojković sa preko 25 metara snažnim šutem pogađa okvir gola.

U 85. minutu posle niza grešaka odbrane gostiju, Ristić nesmotreno interveniše rukom u svom kaznenom prostoru i sudija dosuđuje penal u korist domaće ekipe. Siguran je Mladenović 2:2.

Kada su svi na stadionu mislili da je to konačan rezultat, pobrinuo se da to „pokvari“ Stošić koji je sjajnim centašutem uposlio Petrovića koji je pogodio gol za konačnih 2:3.

STARTNE POSTAVE:

Moravac Orion: 1-Radovanović; 2-Anđelković; 3-Ristić; 4-Tošić; 5-Nikolić; 6-Blagojević; 7-Stojanović; 8-Ljubenović; 9-Mladenović; 10-Karapandžić; 11-Janković.

Nebeski Anđeli: 12-Mitić; 2-Stojanović; 3-Mladenović; 4-Cvetković; 5-Ristić; 6-Strahinjić; 7-Stojilković; 8-Jovanović; 9-Petrović; 10-Stojković; 11-Stošić.

U sledećem kolu ekipa Anđela je slobodna, dok ekipa Moravca na gostuje ekipi Trnovac.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.