Anđeli nastavili niz dobrih rezultata i upisali nova 3 boda!

U 15. kolu zone Jug odigran je meč između domaće ekipe FK „Cekmin“ i FK „Nebeski Anđeli“. Pre meča gosti su bili blagi favoriti što su pobedom i dokazali.

Od samog početka Anđeli su diktirali tempo, pa tako beležimo šansu centarfora Petrovića u prvom minutu ali je stativa spasla domaće.

Nije se dugo čekalo na gol, u 15. minutu posle odličnog dodavanja kapitena Stojkovića, Petrović postiže pogodak za 0:1.

Nekoliko minuta kasnije, tačnije u 23. minutu posle solo akcije i izvanrednog udarca Stojkovića sa preko 20 metara Nebeski Anđeli dolaze u vodstvo od 0:2.

Pravo uzbuđenje desilo se u finišu prvog poluvremena. U 42. minutu posle nesmotrenog starta igrača gostiju Stojanovića u svom šesnestercu, sudija dosuđuje kazneni udrac za domaće, Pešić sigurnim izvođenjem jedanesterca smanjuje rezultat na 1:2.

U 44. minutu posle kornera za goste i udarca Ristića, igrač domaćih igra rukom i danas odlični sudija Spasić signalizira jedanesterac za Nebeske Anđele. Jedan od najboljih pojedinaca na meču Stojković povećava prednost svog tima na 1:3.

U drugom delu domaći su krenuli na sve ili ništa, i takav pritisak se isplatio. Posle udarca Mitića u 55. minutu, igrača Čekmina, gostujući igrač Strahinjić lošom intervencijom vara svog golmana Mitića, rezultat je 2:3.

Domaći su nastavili sa napadima, koji su se svodili na duge lopte ali je odbrana gostiju lako rešavala.

U 70. minutu rezervista gostiju Stevanović je šutirao iz izgledne pozicije ali je golman Čekmina sjajno odbranio.

U 80. minutu Strahinjić, štoper gostiju je mogao da se iskupi za auto gol ali je njegov sjajan šut završio na prečki.

Na kraju sasvim zaslužena pobeda gostiju, za nova tri boda i prelazak na 9. mesto na tabeli pred zimsku pauzu, dok ekipa Čekmina ovim porazom ostaje na 12. mestu na tabeli.

STARTNE POSTAVE:

Čekmin: 89-Dimitrijević N; 2-Stamenković; 6-Milošević; 7-Pešić; 8-Dimitrijević F; 10-Mitić; 11-Ilić; 14-Nikolić; 22-Momirović; 31-Tasić; 69-Stojiljković.

Nebeski Anđeli: 12-Mitić; 2-Ristić; 3-Strahinjić; 4-Trajković; 5-Nešić; 6-Cvetković; 7-Stojanović; 8-Jovanović; 9-Petrović; 10-Stojković; 11-Stojilković.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.