Mišar u prvom poluvremenu osigurao 3 boda i mirno priveo meč kraju!

U 11. kolu Opštinske lige Šabac-Pocerina ekipa Mišar je na svom terenu dočekala tim Mladost Slatina. U dosadašnjem toku sezone domaćin ovog susreta je osvojio 28 bodova i nalazi se na 1. mestu na tabeli, dok gosti iz Slatine na svom kontu imaju 12 bodova što je dovoljno za sedmo mesto na tabeli.

Mišar : Mladost Slatina –> 4:0 (3:0).

STARTNE POSTAVE:


Mišar: 1-Radivojević; 2-Pantelić; 3-Vasić; 4-Petrović Ma; 5-Petrović Mi; 6-Pavlović M; 7-Simić; 8-Nikolić; 9-Pavlović Đ; 10-Mirković; 11-Stošić.

Mladost Slatina: 1-Bjelić; 2-Marković; 17-Mladenović; 5-Stojković; 6-Lukić; 7-Ikić; 8-Vicentić; 8-Simeunović; 10-Panić; 11-Milić.

Od samog starta domaći sastav je krenuo silovito na gol protivnika, to je rezultiralo ranim golom, već u 5. minutu meča Stošić postiže prvi gol za domaćina i dovodi svoj tim u prednost.

Nastavili su domaći sa pritiskom na gol Mladosti koji je u ovom susretu branio Bjelić, pokušavali su gosti da povežu neku akciju ali bez uspeha.

Domaći sastav je mogli bi se reći meč rešio već u prvom poluvremenu, igrao se 28. minut kada je Simić uspeo da savlada golmana gostiju za 2:0, već u sledećem napadu domaći postižu i treći gol, strelac je bio Pavlović i rezultatom 3:0 se otišlo na desetominutni odmor.

U drugom delu igre tempo je dosta opao, trener domaćih je imajući uvid u samu situaciju na terenu pružio je priliku igračima sa klupe, izvršene su 4 izmene.

Pred sam kraj meča u 90. minutu domaći postižu i četvrti gol, strelac za Mišar bio je Mirković za konačnih 4:0.

Sudijska trojka na ovom meču nije imala mnogo posla, ali su svejedno bili na visini zadatka.

U sledećem kolu ekipa Mišar gostuje ekipi Metlić, dok ekipa Mladosti na svom terenu dočekuje tim Zablaće.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.