Obilić minimalcem slavio i osvojio sva tri boda, Budućnost prokockala svoje šanse!

U 15. kolu PFL-a Subotica ekipa Obilić (Zmajevo) je na svom terenu ugostila Budućnost (Savino selo), posle 14 nedelja ligaškog fudbala domaćin ovog susreta zauzima 3. mesto na tabeli sa 31 bodom, dok gosti iz Savinog sela imaju 18 bodova što je dovoljno za osmo mesto na tabeli.

Od samog starta meča videlo se da će ovaj meč biti „tvrd“, sa malo golova i velikom borbom na sredini terena, što se na kraju po rezultatu ispostavilo i tačno.

Sve što možemo napomenuti da je vredno u prvom poluvremenu jeste po jedan poništen gol na obe strane, „Zmajevima“ je poništen gol zbog faula, dok je gostima iza Savinog sela gol poništen zbog ofsajd pozicije, treba napomenuti da je igrač sa klupe domaćina dobio direktan crveni karton zbog korišćenja vulgarnih reči.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu golmani na jednoj i drugoj postali su glavne figure meča, golman Budućnosti Marinković je odličnim intervencijama sve do 66. minuta odolevao napadima domaćih, ali je Obilić preko Polovine došao u vodstvo.

Do kraja meča bilo je šansi i na jednoj i na drugoj strani, golman Obilića je takođe u dve situacije odlično intervenisao i time doprineo pobedi svog tima i osiguravanje sva 3 boda na svom terenu.

STARTNE POSTAVE:

Obilić: 27-Kalinić; 2-Mirković; 3-Đorđić; 5-Rodić; 8-Uzelac; 9-Kobilarov; 13-Ćetković; 14-Polovina; 17-Štefek; 22-Popin; 77-Marković.

Budućnost: 1-Marinković; 3-Pavlović Du; 4-Pavlović Dr; 5-Jokić; 6-Dragović; 7-Cimbaljević; 8-Janković; 10-Šoškić; 11-Janković; 12-Stepanov; 13-Nađ.

Ovom pobedom ekipa Obilića je usled nerešenog rezultata do danas drugoplasiranog Srbobrana izbila na 2. mesto na tabeli, dok je ekipa Budućnosti usled boljih rezultat ekipa iz donjeg dela tabele posle današnjeg poraza pala na 10. mesto na tabeli.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.