Borac iznenadio Aleksinčane i osvojio sva tri boda!

U 14. kolu Nišavske okružne lige ekipa Borac (Azbresnica) je na svom terenu ugostila ekipu Palilula (Aleksinac), posle 12 odigranih mečeva domaćin ovog susreta nalazi se na 13. mestu na tabeli sa 11 bodova, dok ekipa Palilule zauzima 9 mesto na tabeli sa 15 bodova.

Od samog starta meča domaćin je ofanzivnije i bolje krenuo, stiče se utisak da su gosti možda podcenili Borac što im se „obilo o glavu“, domaći sastav poveo je u 24. minutu golom Đukić Stefana.

Do kraja poluvremena beležimo još nekoliko šansi na obe strane ali su mreže ostale netaknute pa se na poluvreme otišlo rezultatom 1:0.

U drugom poluvremenu gosti iz Aleksinca se „bude“, kreću sa nešto ofanzivnijom igrom i stvaraju šanse pred golom domaćih koji je u ovom susretu branio Mladenović Danilo, međutim takav pristup gostujućih igrača osatvljao je dosta prostora domaćinu da poveća prednost preko kontri i polu-kontri. Igrao se 66. minut kada je mladi Đorđević Đorđe postigao svoj prvi gol na ovom meču a drugi za svoju ekipu i time postavio rezultat na 2:0.

Do kraja meča gosti su igrom na „sve ili ništa“ pokušali da postignu barem jedan gol i uvedu meč u neizvesnu završnicu ali bez uspeha, Đorđević svojim drugim golom u 78. minutu stavlja tačku na ovaj susret za konačnih 3:0 u korist ekipe Borca.

STARTNE POSTAVE:

Borac: 1-Mladenović; 3-Miletić; 4-Stević; 5-Đorđević M; 6-Nikolić; 7-Đokić; 10-Đukić; 11-Đorđević Đ; 17-Najdenov; 22-Mihajlović; 93-Ilić;

Palilula: 12-Stojadinović; 2-Janković; 3-Lukić; 4-Radojković D; 5-Marinković; 6-Milanović D; 7-Milanović U; 8-Branković; 9-Rajković; 10-Radojković N; 11-Stanković.

U sledećem ujedno i posledjem kolu jesenjeg dela šampionata Nišavske okružne lige ekipa Palilule na svom terenu dočekuje ekipu Moravac (Čečina), dok ekipa Borca gostuje ekipi Taskovići.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.